Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Full Metal Alchemist Testvér...

A Full Metal Alchemist Testvériségnek van valami folytatása?

Figyelt kérdés

Akár film, akár manga, akár bármi más, ami elérhető magyarul (vagy ha film, anime, akkor feliratosan).

Vagy ha nincs, akkor várható, hogy lesz valamikor?

2011. jan. 14. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 15. 20:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem épp a folytatása, de azért köszi.
2011. jan. 16. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Folytatása nem is lesz.
2011. jan. 16. 20:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de ezt te honnan tudod? Esetleg te írtad, vagy készítetted?
2011. jan. 16. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne itt tedd fel a kérdést, hanem egyenesen a mangakának, hogy tervez-e folytatást... -_- (ha még nem érkezett hivatalos bejelentés, akkor miből gondolod, hogy itt bárki is tudja a gyk-en???)
2011. jan. 17. 17:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Nehogy már te legyél megsértődve!

Amúgy arról nem hallottam, hogy nem érkezett bejelentés. Viszont ahogy vége volt a sorozatnak... hát... ez nagyon is folytatásért kiált.

Azt nem mondanám, hogy nem volt befejezése, de elindítottak egy olyan szálat, vagy hogy is mondjam, ami simán lehet az alapja egy új sorozatnak, mint folytatásnak.

2011. jan. 17. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Szó sincs megsértődésről, csak nem értettem a felháborodásodat, mivel én csak a tényeket mondtam.

Ha nehéz elfogadni, olvass mást Arakawa Hiromu-tól, biztos van olyan jó a többi műve is, mint az FMA.

2011. jan. 17. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Akkor kölcsönösen félreértettük egymást. :D

Én sem háborodtam fel, csak nem értettem, hogy milyen alapon jelented ki ilyen nagy bizonyossággal.

Amúgy lehet, hogy tetszene. Nem vonom kétségbe. De nekem az első mindig a történet és csak aztán, ha abból "kisajtoltam" mindent, jön az, hogy mit csinált még a készítője.

2011. jan. 17. 20:12
 9/10 anonim válasza:
Az nagyon jó lenne.
2011. ápr. 3. 22:20
 10/10 Gőte ***** válasza:
100%

"Viszont ahogy vége volt a sorozatnak... hát... ez nagyon is folytatásért kiált."

Ezt... Hogy érted? Alphonse visszakapja a testét, Edward a karját (meg elvileg a lábát is)... Az édesapa boldogan hal meg abban a tudatban, hogy fiai hősök... Ez.. miért kiáltana folytatásért? Főleg hogy Ed többé képtelen akármilyen transzmutációra...

2012. szept. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!