Született feleségek kérdés? (Kérdésed túl rövid magyarázatod tól hosszu)
Mi lett Paul Young fiával ? Ugye ö egy adobtált gyerek volt és paul young nevelte meg a felesége és egy narkos nötöl adobtálták akinek az apja maffiavezér volt. (vagy vmi olyasmi) a legutolsó réssz amit látam az volt hogy paul young fia (aszthiszem Zeg nek hivják) odaköltözött a maffiás nagyapjához.
mi lett vele utána ? mert én a 6 - tól nézzem már a 7 évad 12. részénél tartok és most újra megjelent benne a végén (de csak mutaták egy pár mp-ig)
Én is ott tartok! :)
Zack megörökölte nagyapjától a nagy vagyont, be is költözött a házába... utána meg Gabynak udvarolt egy darabig, meg Pault is 1x meglátogatta a börtönben, és utána már nem is mutatták... szal én sem igazán tudom, bocsi.
Nem tudom miért jöhetett vissza, de nagyon érdekel! :)
:) Ezt jó tudni!
Egyébként én annyira imádom... alig győzöm kivárni a következő részeket. Olyan kár, hogy hetente csak egy van =(
Jaja. megörökölte a vagyont, mert megfojtotta egy párnával az öreget. :)
Én magyar felirattal nézem, ha kitudom várni. :)
Ha nem akkor angolul.
Lehet Zek lőtte le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!