Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Így jártam anyátokkal (How...

Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) új részében (13. ) mit jelenthetett az a * SPOILER * ****?

Figyelt kérdés

...visszaszámlálás?

Mindenhol véletlenszerűen számok bukkantak föl, 50-től visszaszámolva Lily taxijáig, amin az 1-es volt.

Talán mivel a címe a Bad News, ez volt a visszaszámlálás, mikor kapja meg Marshall a rossz hírt?

Mellesleg nagyon szomorú rész volt... :(

2011. jan. 5. 21:43
 1/10 FFDP ***** válasza:

Szomorú bizony.

Ezt a spoilert én nem látom, hol van? Én semmi ilyesmit nem láttam, nem lehet, hogy a te verziódon volt csak és nem a sorozat része?

Amúgy a Spoiler az amikor "lelövik a poént". pl.: előre elárulják, hogy mi lesz a vége.

2011. jan. 5. 21:48
 2/10 FFDP ***** válasza:
De amikor mutatták Tedet és Barneyt a spermadonor résznél behaltam XD
2011. jan. 5. 21:50
 3/10 A kérdező kommentje:

jaj, első válaszoló: a SPOILERT azért írtam, hogy ne lőjem le a poént.

utána írtam: "... visszaszámlálás" - erre vonatkozott a kérdés

2011. jan. 5. 22:00
 4/10 FFDP ***** válasza:
Téééényleg. Fel se tűnt.
2011. jan. 5. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Angol nyelvű oldalakon utánakjártam.

Az a lényeg, hogy azt hinnéd, hogy addig számolnak vissza míg ki nem derül, hogy lehet-e gyerekük. De igazából a rész címe Bad News, és tényleg a rossz hírig számol vissza, vagyis amikor Lily közli a hírt Marshallal.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, egy szakítást vészeltem át ezzel a sorozattal, Ted felépüléseivel a szakításokból, és az ökörködésekkel.

Félek, hogy elhúzza ez a haláleset a történéseket a szomorúság felé :-( :'-(

24/L

2011. jan. 6. 00:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Az angol wikipédián ezt írják a következő résztartalmáról:

A baráti társaság vigasztalja Marshallt, aki visszatér Minnesotába értesülve apja haláláról. Ő emellett ölre megy egy ősi riválisával.

Remélem, hogy nem lesz nagyon nyomott a hangulat, bár én akkor is féltem ettől, amikor Lily elhagyta Marshallt, aztán mégis milyen jól megoldották. Sok boldog (akár vigasztaló) percet kívánok mindannyiunknak még ezzel a sorozattal. :)

2011. jan. 6. 01:12
 7/10 FFDP ***** válasza:

Vígjátékból nem lesz hirtelen tragédia ettől függetlenül se.

Szegény Marshall, de most végül is önmagát fogja okolni, hiszen babonás és becsapták Lily - t a Barney hasonmásról és mondta Lily, hogy gáz lesz.

2011. jan. 6. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Sitcomból tényleg nem lesz 1-2-re dráma, de észre lehet venni hogy a 3.4. évadtól kezdve egyre kevesebb poén van és egyre inkább a történetre mennek rá.

2011. jan. 6. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Most néztem meg én is

Az úgy poén lett volna ha 1-nél bejelenti hogy terhes de így semmi értelme nem volt szerintem.

2011. jan. 7. 23:35
 10/10 A kérdező kommentje:
most még úgy tűnik, semmi értelme, de eddig mindig mindennek lett értelme (mint pl a kecskének is :D), csak győzzük kivárni a következő részeket...
2011. jan. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!