Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) új részében (13. ) mit jelenthetett az a * SPOILER * ****?
...visszaszámlálás?
Mindenhol véletlenszerűen számok bukkantak föl, 50-től visszaszámolva Lily taxijáig, amin az 1-es volt.
Talán mivel a címe a Bad News, ez volt a visszaszámlálás, mikor kapja meg Marshall a rossz hírt?
Mellesleg nagyon szomorú rész volt... :(
Szomorú bizony.
Ezt a spoilert én nem látom, hol van? Én semmi ilyesmit nem láttam, nem lehet, hogy a te verziódon volt csak és nem a sorozat része?
Amúgy a Spoiler az amikor "lelövik a poént". pl.: előre elárulják, hogy mi lesz a vége.
jaj, első válaszoló: a SPOILERT azért írtam, hogy ne lőjem le a poént.
utána írtam: "... visszaszámlálás" - erre vonatkozott a kérdés
Szia!
Angol nyelvű oldalakon utánakjártam.
Az a lényeg, hogy azt hinnéd, hogy addig számolnak vissza míg ki nem derül, hogy lehet-e gyerekük. De igazából a rész címe Bad News, és tényleg a rossz hírig számol vissza, vagyis amikor Lily közli a hírt Marshallal.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, egy szakítást vészeltem át ezzel a sorozattal, Ted felépüléseivel a szakításokból, és az ökörködésekkel.
Félek, hogy elhúzza ez a haláleset a történéseket a szomorúság felé :-( :'-(
24/L
Az angol wikipédián ezt írják a következő résztartalmáról:
A baráti társaság vigasztalja Marshallt, aki visszatér Minnesotába értesülve apja haláláról. Ő emellett ölre megy egy ősi riválisával.
Remélem, hogy nem lesz nagyon nyomott a hangulat, bár én akkor is féltem ettől, amikor Lily elhagyta Marshallt, aztán mégis milyen jól megoldották. Sok boldog (akár vigasztaló) percet kívánok mindannyiunknak még ezzel a sorozattal. :)
Vígjátékból nem lesz hirtelen tragédia ettől függetlenül se.
Szegény Marshall, de most végül is önmagát fogja okolni, hiszen babonás és becsapták Lily - t a Barney hasonmásról és mondta Lily, hogy gáz lesz.
utolsónak:
Sitcomból tényleg nem lesz 1-2-re dráma, de észre lehet venni hogy a 3.4. évadtól kezdve egyre kevesebb poén van és egyre inkább a történetre mennek rá.
Most néztem meg én is
Az úgy poén lett volna ha 1-nél bejelenti hogy terhes de így semmi értelme nem volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!