Ez melyik Jackie Chan film?
na arra emlékszem, hogy az elején Jackie meg egy társa egy vidámparkban vagy hol kerestek valakit, vagy valakiket. Felmásztak mind a ketten egy magasabb létesítményre, hogy körül nézzenek. Jackie meglátta és oda szót a társának, hogy: "Riki(vagy hogy írják)! Lefelé!" na erre a mondatra emlékszem. aztán a társát elrabolják. A filmben benne van még Sammo Hung is, meg asszem 4 másik barátja, akiknek a szereplése tölti ki a film javát. Aztán be kerül egy nő is a képbe, elviszi asszem Japánba Sammo-t és ott megmutatja Jackie képét, hogy ismeri-e? Aztán volt még olyan is, hogy az a csaj meg Sammo egy házban vannak ahol, elkezdenek verekedni pár betörő maszkos emberrel, és itt mondtak vmi olyasmit h: "Egy sem szökhet meg. Csak ketten vagyunk!" erre megjelenki Jackie is és erre mondja h: "Már hárman!"
Aztán meg a film végén egy elvarázsolt kastélyba megy be Jackie valamiféle hülye maszkban, aztán ott bunyóznak.
Nagyjából erre emlékszem. Nagyon régen láttam már és valami olyasmi volt a címe h Vigyázat nyomozunk. Nos én ennek utána jártam, találtam is egy ilyen című Jackie Chan filmet Sammo Hunggal, gondoltam h ez lesz az. Erre valami teljesen más film. Aztán találtam egy olyat is h Vigyázat (már megint) nyomozunk! erre leszedtem azt is és ugyan az mint a másik. most már tényleg nem tudom h mi lehet a címe, pedig már nagyon rég óta keresem azt a filmet. aki felismerte esetleg az írja már le legyen szíves, hogy mi a címe. de ha kérhetem olyan címet adjon meg ami tényleg ezt a filmet takarja.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!