Melyik a legjobb Jackie Chan film?
Nekem az első "részeges karatemester" a kedvencem tőle,amiben megismerkedik az öreggel,aki oda-vissza szivatja! XD
De amúgy mindegyik filmjére vevő vagyok.Az egyik kedvenc színészem!
80 nap alatt a Föld körül
(2004)
Around the World in 80 Days
A saját rendezésű (na meg Samo) filmjei a legjobbak azokat nézd meg!
Rendőrsztori I-II; A-Project I-II, de a Lau Kar Leung rendezte Részeges Karate Mester II is fantasztikus.
Samo rendezésében a Gördülő Kung-fu viszi a pálmát.
A csúcsformában 1 utántól kijött filmjei nekem nem jönnek be. A régi klasszikus Jackie gyerekkorom hőse, szóval láttam párat.:)
Mindörökké első helyen: Rendőrsztori, a buszos jelenet mindent visz
aztán: Részeges karatemester, az elveszett zsaru, szuperzsaru (rendőrsztori 3), bunyóban az igazság (a végén lévő üvegtördelős bunyó állat), a szépfiú, városi vadász, a nagy balhé (project a) stb.
Persze vannak B kategóriás filmjei is, azokat is érdemes megnézni habár nem annyira jók, de vannak benne jó bunyós részek
nekem a kedvencem az Istenek fegyverzete II. és egyébként az 1. válaszolónak: az az áruházas film a Balhé Bronxban
a 2.-nak : az a Városi vadász :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!