Milyen filmet ajánlanátok Szilveszterre?
Figyelt kérdés
Csak lányok leszünk, 2 11 éves, 2 12 éves és egy 13 éves. Én spec. szeretem a horrort, az akció filmeket és a sci-fit, de a barátnőim inkább az ilyen álom.net típusú nem tudom miket szeretik... Amiket mindannyian szeretünk, azok a Derült égből fasirt, Fel!, Karácsonyi ének, hasonló animációs filmek. Persze vannak olyan 'lányos' filmek, amik nekem is tetszenek (pl. St. Trinians, mert abban nem pasizás van, nem nyafogós libákról van szó és jó fejek a színészek :D), de azokból kevés van. Valamit tudtok ajánlani?2010. dec. 30. 22:05
11/19 anonim válasza:
Akkor jó.
Neked ajánlanám, ha ugye szereted a horrort a Ferkavér című filmet.
13/19 A kérdező kommentje:
Ferkavér x)
Am köszi, majd megnézem. :P
2011. jan. 15. 13:32
14/19 anonim válasza:
Ja meg talán ezek közül néhány jó:
A velencei kurtizán (1998, Dangerous Beauty)
Szükségállapot (1998, The Siege)
Szenvedélyek viharában (1994, Legends of the Fall)
Az utolsó szamuráj (2003, The Last Samurai)
Véres gyémánt (2006, Blood Diamond)
Ellenállók (2008, Defiance)
Amúgy meg nem nagyon tudok írni xD
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket is. :D Hozzámképest amúgy jó vagy. x) Most csak megerőltetem magam, de amúgy a mondataimnak a felét se szokták érteni. Én se.
2011. jan. 15. 13:49
16/19 anonim válasza:
hát ja x)
Viszonylag, ha erőlködöm, és nem írók 200 km/s-mal, akkor tudok én helyeshen írni
xD
Ja és nézd meg ezeket is:
a tíz parancsolat
az ördög bújt beléd
17/19 anonim válasza:
Úristen, már megint kezdődik!! xD
Nem tízparancsolat, hanem tíz csapás! x)
Egy kb. velünk egyidős lány van benne. xD
Amúgy nem annyira ijesztő...
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megnézem ha a bátyám kegyeskedik letölteni...
2011. jan. 27. 13:00
19/19 anonim válasza:
megértelek, nekem is van bátyám x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!