Írnátok jó filmeket? Mindegy milyen kategóriában! Csak jó legyen, ami leköti az embert, elgondolkodtat, vagy kikapcsol, vagy vicces, vagy szomorú, tehát jó legyen!
egy igazán elgondolkodtató film: Donnie Darko - nagyon figyelj, amikor nézed, mert majd csak nehezen fog összeállni a kép. Hasonló témájú a Pillangó-hatás (Butterfly Effect) Ashton Kutcher-rel.
Az Este, vagy Evening is nagyon szép film, de én A Gyűrűk Uráért is odavagyok. Továbbá az Eastern Promises se semmi Viggo Mortensennel és Naomi Watts-cal.
Illetve másik nagy kedvencem a Ha eljön Joe Black. Mostanában láttam aFaun labirintusát, ugyancsak elgondolkodtató. És amit feltétlenül nézz majd meg: Benjamin Button különös esete. Már nagyon sokszor láttam, de asszem majd csak februárban lesz a mozikban. Szintén Brad Pittel van no meg Cate Blanchett-tel.
Ugyanaz vagyok, mint előbb :)
Egyetértek a kedves előttem szólóval, a Requiem egy álomért (Requiem for a Dream) remek film, felejthetetlen zenével. Stephen King filmeket is nagyon szeretem, szerintem a legjobb feldolgozás a Nicholson-féle Ragyogás és az Állattemető.
De ahogy már előttem is írták A tökéletes trükk is remek film. Nagy kedvenc még nálam A sziget Ewan McGregorral és Sean Beannel. Ja igen, és A belső ember Cliwe Owennel, bankrablásos fil, de nem a szokásos értelemben. Hasonló jó filmek még a A part, Légcsavar, A számkivetett. No igen, és a Forrest Gump is szuper. Meg a Tűzszekerek, Vangelis csodás zenéjével. Nagy kedvencem még a Váltságdíj. Hirtelen ezek jutottak eszembe :)
Sziasztok!!!
Nagyon-nagyon köszönöm!!! Van több film a felsoroltak között,amit már láttam, sőt amit már sokszor-sokszor láttam :) ! De jó, hogy eszembe jutattátok őket, újra megnézem majd! A Forrest Gump nagy kedvencem , a Pillangóhatás is... A ravasz az agy... Blöff, meg a többi :) ! A tégla... Illetve sorolhatnám :) !
De várok még jó filmeket! Mert vannak köztük nagyon jó újak is! És most ráérek filmezni, addig kell néznem :) !!!
Nagyon köszönöm a film címeket! SZUPER FILMEK!!!!!!
Ha tényleg gondolkodni akarsz (nem könnyű falatok, de megéri!!!):
Betty Blue
Mulholland Drive
És még egy, más kategóriájú, nagyon szép Lynch-film: Az elefántember
Pillangó hatás
Faterok motoron
Apocalypto
Csillagpor
300
Madagaszkár 1 2
sweeney Todd
blöff
hitman
Horror: Az átok,A kör,A kaptár.
Vígjáték féle: A fehér csóka.Tök alsó
őőő
hirtelen ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!