Írnátok jó filmeket? Mindegy milyen kategóriában! Csak jó legyen, ami leköti az embert, elgondolkodtat, vagy kikapcsol, vagy vicces, vagy szomorú, tehát jó legyen!
Az utóbbi időben láttam ezeket a filmeket.
Vígjátékokat, melyekből a romantika sem hiányzik. Nekem tetszettek:
Míg a Jackpot el nem választ (Ashton Kutcher, Cameron Diaz)
Amikor minden változik (Colin Firth, Helen Hant)
Sex és New York - Nagyon jó film
Agyő Nagy Ő (Ben Stiller)
Ízlések és pofonok (Catherine Zeta Jones)
A kabalapasi
Minden végzet nehéz (Jack Nikolson) - ez nagy kedvencem
Törénelem, szerelem:
Szerelem a kolera idején (nekem nagyon bejött, iszonyú szép történet)
A másik Boleyn lány
...
Tudnék még írni sokat, de szerintem egyelőre ennyi is elég lesz
Jay és Némabob visszavág
Narnia 1-2
Mamma mia!
hirtelen ezek jutottak eszembe :)
Az én kedvenc filmjeim:
Crash (Ütközések)
Closer (Közelebb)
Nem tudom, hogy könnyebb megszerezni, ezért írtam le az angol és a magyar címét is.
jó filmek ezek is, de ha igazán elgondolkodtató filmeket szeretnél...
Mementó [nagyon szeretem, a film a végével kezdődik, folyamatosan tudjuk meg az előzményeket]
11:14 [különböző 'nézőpontokból' áll össze a történet, roppant izgalmas. persze a végén letisztul minden. nem egy hétköznapi darab]
Törés [főszerepben Anthony Hopkins. ez is megdolgoztatja az embert rendesen]
ezek tényleg nem megszokott filmek. remélem tetszeni fognak :)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még filmeket! NAgyon szeretek/szeretünk filmeket nézni, csak most túl vagyok/vagyunk egy nagyobb adag megtekintésén és várom/várjuk az újakat!!
Előre is köszönöm!!!
Holló
Interjú a vámpírral
Az éhség
Coppola-féle Dracula
Kontroll (én most a magyarra gondolok, bár a C-betűs Controlt is nagyon szeretném megnézni)
Bábok
The Doors
és még:
Forrest Gump
A csodabogár - ezt ha még nem láttad, feltétlen nézd meg!!!!!
Iris- egy csodálatos női elme
Szenvedélyek viharában
Amerikai szépség - feltétlen látnod kell!!!!
Egy sorozatgyilkos nyara - úgyszintén
A fiúk nem sírnak - ez se egy könnyű darab, de érdemes látni
Én ezeket ajánlom:
Hetedik-amikor leültem megnézni,csak szórakozni akartam,mert gondoltam,egy thriller megfelel időtöltésnek,de aztán kiderült,hogy egy nagyon komoly film.
Harcosok Klubja-ezzel is úgyanúgy voltam,mint a Hetedikkel,de erről is kiderült,hogy nagyon mély mondanivalója van,bár van egy pár jó poén is benne.
Forrest Gump-nagyon jó film volt,ezen is lehetett gondolkodni rendesen,ezen lehetett nevetni és sírni is.
A tökéletes trükk-erre a filmre végig oda kellett figyelnem,hogy teljesen megértsem a végét.
Pokoli lecke-ez nagyon komoly film volt,én vagy majdnem sírtam,vagy pedig ökölbe szorított kézzel dühöngtem,ha megnézed,megérted,miért.
Folyó szeli ketté-ez is nagyon jó film volt,bár itt leginkább a filmzene és az operatőri munka fogott meg.
A bárányok hallgatnak-ezt végigizgultam,bár ennek nincs mondanivalója,de nagyon jó.
Blöff-ezen lehetett jókat röhögni.
Amúgy ezt a linket nézd meg:
Remélem,tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!