Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted mennyi ideig lesznek...

Szerinted mennyi ideig lesznek nézhetőek még a Bud Spencer és Terence Hill filmek?

Figyelt kérdés
Mármint úgy kérdezem,hogy Én most 18 éves vagyok és még mindig imádom nézni a filmjeiket,pedig nem újak.Tehát például az én unokáim már nem is fogják tudni hogy kik voltak?Mert a mai fiatalság márt nem vevő ezekre a filmekre sajnos.:S Pedig szerintem olyan jóra sikerültek,hogy hogy ezek örök klasszikusok.
2010. dec. 23. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon remelem :)imadom a filmjeiket ;)
2010. dec. 23. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy az unokáid fogják-e ismerni csak te gondoskodhatsz. Én személy szerint nem annyira vagyok oda a 40-50 évvel ezelőtti filmekért, tehát nekik sem biztos, hogy fog tetszeni. Bud Spencer+Terrence Hill filmjeit szeretem, ha lesz gyerekem biztos meg fogom neki mutatni.
2010. dec. 23. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen az rajtam múlik. De úgy értettem hogy fog-e tetszeni nekik,vagy akkor már csak a 3D-s filmek lesznek a menők?Meg az olyanok amikben jó effektek vannak?
2010. dec. 23. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi családilag nagyon szeretjük,

nagyszülők 50-65 év közöttiek,

mi szülők 30-32 évesek vagyunk,

a nagyobbik fiam 6 éves és ő is szereti,ezek olyan filmek,amik bármikor a tv elé ültetnek:)

Szerintem sokáig nézni fogják az emberek,van történetük,viccesek,jó a zenéjük

2010. dec. 23. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és nálunk is a szüleim megnézik pedig 40 felett vannak és ők is viccesnek tartják pedig ők többször látták már mint én.Csak van olyan haverom aki már lesz@rozza mert hogy régi,meg már nincsenek benne új effektek.Remélem nem sokan fognak így állni ezekhez a jó BS és TH filmekhez.:)
2010. dec. 23. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

10 évvel ezelőtt apámmal néztük a Bud Spencer-Terence Hill filmeket.

Most ő egytől egyig egy kalap szarnak gondolja, de én még mindig szeretem őket.

2010. dec. 23. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!