Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok igazán véres filmeket?

Mondanátok igazán véres filmeket?

Figyelt kérdés
Nem azért kell mert elmebeteg vagyok, hanem mert haverral be akarunk szarni/hányni. Nem kellenek olyan filmek mint a fűrész, mert az lóf*sz. Valami jó gore horror kellene mint pl a Cannibal Holocaust, vagy a Guinea Pig sorozat.
2010. dec. 14. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a Kill Bill 1. és 2., nem horror, de művér az tonnaszám fogyott... :D
2010. dec. 20. 23:52
 12/15 anonim válasza:
Ja! A halál 1000 arca 1-től 5-ig. Sziklák szeme 1-2. Ha be akartok sz...ni,akkor mennyetek ki este egy erdő közepére laptoppal az autóban kezdődhet a mozi! :-)
2010. dec. 21. 07:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Nah haverral meg egy közben beszervezett csajjal megnéztük a halálos kitérő 2-t, én meg haverom így dülledt szemmel lestünk, a csaj meg rám volt akaszkodva de az ő reakciói is hasonlók voltak XD

nah a halál 1000 arca érdekesnek látszik, talán teszek egy próbát. A killbilleket láttam, az inkább olyan partyfilm :D

2010. dec. 21. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugye-ugye?En megmondtam hogy a Halálos kiterő az jó film! :D
2010. dec. 25. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Azzal vitatkoznék hogy a Fűrész lóf*sz, hihetetlen jól megvannak benne csinálva a jelenetek láccik hogy profi munka, a 7. résznél pedig tényleg kitettek magukért nálam ha csak a vérességet nézzük az a film viszi a pálmát!

Amugy ha beteg filmet akarsz Peter Jackson Dead Alive vagy másnéven Braindead c. filmje magyarul asszem Hullajó, régi horror vígjáték de elég sok gore van benne:D

Orozco The Embalmer, Subconscious Cruelty, Slaughtered Vomit Dolls, ReGOREgitated sacrifice, Slow Torture Puke Chamber, Necromantic2, A Serbian Film, August Undergrounk Triology, Salo, Necromentia ezek meg simán beteg filmek!

2011. márc. 8. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!