Mondanátok igazán véres filmeket?
Húsdaráló
Tokyo Gore Police
Halálos kitérő 2 (emberekbol moslékot csinalnak mutánsok és megeszik)egyébkénet az 1. meg 3. része is egész jó
23:40
Nem ilyet kértem... Elgondolkodtató, de én úgy vagyok vele, hogy ha kilyukad a kiba.szott gumi, vagy csak egyszerűen felelőtleek voltak a "szülei" akkor márm ha ő nem is tud róla, inkább jobb neki ez, mint hogy egész életében szar helyen, szar körülények között, gyűlöletben kelljen élnie.
Utolsó: a halálos kitérő a trailerek alapján fasza lehet, lehet hogy megtaláltam az ideális filmet :D
22:40
a Grotesque-t majd inkább bnőmmel nézem meg, de a részlet amit láttam, nagyon fasza:D
22:42
De ez nem véres hanem inkább elgondolkodtató film, csak megölné a hangulatot. Valami olyan kellene amin nem érzek lelkiismeret furdalást ha elkiáltom magam hogy fújb.azdmeg.
Utolsó: a Philosophi of a Knife rohadt nagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!