Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Viasztestek" című filmben...

A "Viasztestek" című filmben végül mindenkit megölnek? Mi lett a film vége?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a tv2-n, de elaludtam rajta!:(
2010. dec. 12. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az rtl-en volt.

Amúgy érdemes lenne megnézned,de nagyjából leírom.

Nem tudom meddig láttad.Szóval a csaj meg a barátja bemennek a faluba a kocsihoz valami alkatrészt venni és bemennek a panoptikumba körülnézni,ahol ugye van egy csomó viaszbábú,meg az egész épület viasz.

Utána benyitnak a templomba ahol találkoznak egy pasival ,az elviszi őket a házába,ahol a csaj kint marad a kocsiba a srác meg bemegy a pasival,aztán a srác a házban bemegy valami szobába és sötét lesz hirtelen.A csaj meg kint a kocsinál észreveszi hogy be van törve a lámpája az autónak és rájön hogy az az ember volt az erdőnél előző este. Dudál hogy jöjjön ki a srác,de azt akkor már elfogja a pasi testvére és viaszba önti.

Aztán elfogja a csajt a pasi,és bezárja a benzinkútra. Közben jön a csaj ikertesója meg a haverja.A havert elviszik meg levágja a fejét. És akkor már az ikrek menekülnek együtt.

Közben a Paris Hilton,meg a pasija a táborban izélnek,és jön a hosszú hajú ,viaszarcú emberke,aki csinálja ezeket a szobrokat ,és kinyírja őket.

És a végülis a végén az ikrek maradnak életben ,kinyírják a gyilkosokat és elolvad az egész panoptikum.

És a történet lényege,hogy az elején mutatnak egy családot,de arcokat nem ,és mutatják hogy az egyik gyerek normális (Vincent),a másikat meg lekötözik (BO). És ők felnőnek és az egész várost viaszba öntik. A Bo nevű fogdossa össze az embereket és a hosszú fekete hajú csinálja a szobrokat. ÉS az apjuk orvos volt és Vincent meg Bo eredetileg sziámi ikrek voltak és az apjuk választotta szét őket ,de úgy voltak összenőve hogy a Vincent nevűnek az arca volt a másik fejéhez nőve így torz volt az arca és az anyjuk ,aki eredetileg csinálta a panoptikumot csinált neki viaszból arcot.

ÉS azzal lesz vége hogy kiderül hogy nem is 2gyerekük volt hanem 3.

Nem tudom mennyire érthető,de javaslom hogy nézd meg. :)

2010. dec. 12. 14:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad elejétől a végéig!:):) Meg fogom nézni újra, mert nagyon jó kis film volt, bár elég félelmetes is!:)
2010. dec. 12. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát igen ,nem gyenge film.:D Így elég zavaros lehet,de jó film.:D Mondjuk soha nem értettem ,hogy hogy tud valaki megírni egy ilyen forgatókönyvet.Egy kicsit elmebetegnek kell lenni ehhez.:D
2010. dec. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!