Mi a film címe? Palacecinemas.hu-n megnéztem a várható filmeknél és az előzeteseknél is, de mégsem találom sehol.
Figyelt kérdés
Előző hétvégén voltam moziba, és a film előtt volt reklám, ahol más filmek bemutatóját is leadták. Köztük volt egy olyan film, ami nagyjából arról szólt, hogy van egy szőke hajú lány, akit valamiért elküldenek egy bentlakásos iskolába, ahonnan ki akar jutni. A bemutatóban úgy volt, hogy a tanár mondta, hogy "merjen álmodni" vagy valami hasonló. A csaj becsukta a szemét és a következő pillanatban valószínűleg álom világban volt, ahol a többi lánnyal próbáltak kitalálni az iskolából. Olyan mátrix beütése volt, ahogy harcoltak :D Kicsit "sötétebb" hangulata volt a filmnek, és voltak azért benne "természetfeletti" dolgok is. Én valami Álom harcosok címre emlékeztem, de még hasonlót se találtam sehol. Valaki esetleg emlékszik?2010. dec. 3. 23:48
2/2 A kérdező kommentje:
Úúú ez az!! Köszönöm!!!:D:D
2010. dec. 4. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!