Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmek amiket megéri megnézni?

Filmek amiket megéri megnézni?

Figyelt kérdés
Olyan filmcímeket szeretnék kapni amik nagyon jó filmek és megéri megnézni- Bármilyen kategória lehet, a lényeg hogy nagyon jók legyenek (pl Benjamin Button különleges élete, forrest gump, avatar stb) Remélem összegyül egy pár, és népszerű kérdés lesz. :)
2010. nov. 30. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ilyenből rengeteg van:D

Szinte az összes Al Pacino film. Legalapabbak: Keresztapák(bár lehet, hogy ez neked nem tetszene), Ördög ügyvédje, Donnie Brasco, Szemtől szemben, Bennfentes, Kánikulai délután, Sebhelyesarcú, Egy asszony illata, Beavatás...

Amadeus, Sherlock Holmes, Jesse James meggyilkolása(vontatott, de nagyon jó film), Stigmata...

Vígjátékok közül nekem például a Bridget Jones, Nap széna trilógia, Indul a bakterház, Kincs ami nincs, Nekem 8, Mindenható, Diszkópatkányok, Jötünk, láttunk visszamennénk(már vagy 20x láttam, de mindig meghalok a nevetéstől) Pofa be!

Most kábé ennyi:D Nekem ezek örök kedvencek:D Ja, és ha már advent, a reszkessetek betörők 1-2 se maradjon le:)

18/L

2010. dec. 3. 22:21
 12/15 anonim válasza:
Kicsit régi film, de ajánlom: The horse Whisperer-t.
2010. dec. 4. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Butterfly Effect (Pillangó Hatás)

Paranormal Entity

While She Was Out (Karácsonyi Rémálom)

The Curious Case of Benjamin Button (Benjamin Button különös élete)

2010. dec. 4. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Tarantino filmjei

Woody Allen filmjei

Amadeus

Amelie csodáltaos élete

Óz a csodák csodája

Ollókezű Edward

Egy csodálatos elme

Száll a kakukk fészkére

Hair

Good Will Hunting

Jó reggelt Vietnám

Holt költők társasága

Keresztapa I-III

Gyűrűk ura trilógia

Vissza a jövőbe trilógia

12 majom

Pschyo

Hegedűs a háztetőn

Út a vadonba

Gran Torino

Harcosok klubja

Rekviem egy álomért

Trainspotting

Nagy hal

Halott ember

Hirtelen most ennyi. Véleményem szerint ezek mind elég nagy filmek amik nem csak egyszer nézhetősek.

2010. dec. 4. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Szelíd Motorosok
2010. dec. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!