Filmek amiket megéri megnézni?
Ilyenből rengeteg van:D
Szinte az összes Al Pacino film. Legalapabbak: Keresztapák(bár lehet, hogy ez neked nem tetszene), Ördög ügyvédje, Donnie Brasco, Szemtől szemben, Bennfentes, Kánikulai délután, Sebhelyesarcú, Egy asszony illata, Beavatás...
Amadeus, Sherlock Holmes, Jesse James meggyilkolása(vontatott, de nagyon jó film), Stigmata...
Vígjátékok közül nekem például a Bridget Jones, Nap széna trilógia, Indul a bakterház, Kincs ami nincs, Nekem 8, Mindenható, Diszkópatkányok, Jötünk, láttunk visszamennénk(már vagy 20x láttam, de mindig meghalok a nevetéstől) Pofa be!
Most kábé ennyi:D Nekem ezek örök kedvencek:D Ja, és ha már advent, a reszkessetek betörők 1-2 se maradjon le:)
18/L
Butterfly Effect (Pillangó Hatás)
Paranormal Entity
While She Was Out (Karácsonyi Rémálom)
The Curious Case of Benjamin Button (Benjamin Button különös élete)
Tarantino filmjei
Woody Allen filmjei
Amadeus
Amelie csodáltaos élete
Óz a csodák csodája
Ollókezű Edward
Egy csodálatos elme
Száll a kakukk fészkére
Hair
Good Will Hunting
Jó reggelt Vietnám
Holt költők társasága
Keresztapa I-III
Gyűrűk ura trilógia
Vissza a jövőbe trilógia
12 majom
Pschyo
Hegedűs a háztetőn
Út a vadonba
Gran Torino
Harcosok klubja
Rekviem egy álomért
Trainspotting
Nagy hal
Halott ember
Hirtelen most ennyi. Véleményem szerint ezek mind elég nagy filmek amik nem csak egyszer nézhetősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!