Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudom megnézni. Mit kell...

Nem tudom megnézni. Mit kell csinálnom ahhoz, hogy megnézhessem?

Figyelt kérdés

Az onlinefilmek.net-en kértem a Szerelem a kolera idején című filmet, amit fel is raktak (először letöltőset, de azt nem tudok, mert lassú a gépem) aztán online linket (movshare), ami jó is lenne, de ezt írja ki: “This file contains a track in an unknown format. You may need to install a DirectShow decoder for this audio format in order to hear the soundtrack of this file.” Letöltöttem az AC3 filtert, meg A DirectShow decodert, mégse működik! :(

Valaki segítene rajtam? Nagyon meg kéne néznem a filmet! Előre is köszönöm!

2010. nov. 26. 15:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz, de sajnos ígyse működik.. Pedig mindent letöltöttem, amit lehetett ott is. Mondjuk írták, hogy van olyan, hogy alapból nincs hang a rossz feltöltés miatt.. De az oldalra hiába írok, mert kitörlik :(
2010. nov. 26. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen köszönöm, de itt is ugyanezt írja ki. Én már max szerintem csak megavideón vagy valami más lejátszón tudom megnézni, mert ez a movshare nekem nem működik, pedig más movshares videót megtudok nézni, csak ezt az eggyet nem! :(
2010. nov. 26. 21:37
 3/4 anonim válasza:

DivX web player van telepítve? Milyen böngészőt használsz? A Google böngésző nem szereti a DivX-es videókat, próbáld inkább a Firefox-ot. Codec pack van telepítve a gépedre?

Szerintem uninstal mindent, majd így telepísd:

1. Klite codec pack 630 full

2. DivX web player

3. AC3 filter

Minden telepítés után restart!

2010. nov. 27. 07:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sikerült :) Csak a Firefox-ot töltöttem le! Mégegyszer nagyon szépen köszi! Betölt és megnézem! :)
2010. nov. 27. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!