Mit kell csinálnom azzal a felirattal csinálnom amit letöltöttem?
Figyelt kérdés
le van már töltve a film, és a felirat is... hogyan tovább ? :S
17/L
2010. jún. 29. 19:10
1/6 anonim válasza:
tedd őket egy mappába és a felirat fájl neve ugyanaz legyen mint a filmmé, majd indítsd el a filmet
2/6 A kérdező kommentje:
meg próbáltam de nem ment...:S esetleg tudnál ajánlani egy oldalt ahonnan le tudnék tölteni egy subtitle-t ?
a Scary movie 1-re (Horrorra akadva)szeretném angolul... :S
előre is kösziii puszi
2010. jún. 29. 19:30
3/6 anonim válasza:
Előző hozzászólóval kell egyetértenem hogy nevezd át a feliratot arra ami a film cime. Ja és használj normális lejátszót ne a Windows media Playert mert az nem rendeli hozzá autómatice a felratot hanem inkább Media Player Classic vagy Zoom Player de esetleg szükség lehet codec-re is (K-Lite codec pack a minimum).
Remélem segitettem.
4/6 anonim válasza:
Az nem elég ha átnevezed ugyanarra. Miután ugyanaz a nevük, a felirat nevében írd ezt a végére: .srt
5/6 anonim válasza:
Hát azt azért lehetne tudni h a kiterjesztést nem váltjuk át, de am nem csak srt lehet hanem ass + még pár fajta.
6/6 anonim válasza:
Úgy is meg lehet oldani, hogy ráégeted a videóra a feliratot. Itt van egy leírás, hogy hogyan kell, és milyen program szükséges. [link] Először bonyolultnak tűnhet, de én egy 15 éves lány vagyok és meg tudtam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!