Viharsziget - Szerintetek tényleg bolond a DiCaprio vagy ők hitetik el vele, hogy bolond?
Figyelt kérdés
Akárhányszor nézem meg, mindig másra jövök rá :-)2010. nov. 26. 09:56
1/5 anonim válasza:
Egyik kedvenc filmem, én is többször néztem meg, de én mindig úgy gondoltam, hogy valóban nem százas a pasi.
2/5 anonim válasza:
én még csak 1x láttam, de nekem is az egyik kedvenc filmem. és szerintem is ő bolond. és a végén utalnak is rá. amikor a pszichiátere, akit a társának hisz, bólogat a főcsávónak h nem még mindig úgy gondolja h a társa, és azt mondja neki h el kell tűnniük. vagy vmi hasonló :D
3/5 anonim válasza:
Hahóóó!!!
Ez engem is nagyon foglalkoztat.
DE MIÉRT SZÓLÍTJA A VÉGÉN TEDDYNEK????
(Dicapriót Chuck/Schien doktor)
Mert egyébként szerintem is beteg,
de akkor miért szólítja TEDDYNEK??
Valaki ötlet??
4/5 anonim válasza:
Mert le akarja tesztelni, hogy "ismét" bolond-e, vagy marad az igazi személyiségénél.
5/5 anonim válasza:
De akkor már jelzett a doktornak, meg az igazgatónak, hogy nem stimmel (mivel azt mondta neki DiCaprio, h "lépjünk le innen Chuck") AZTÁN mikor kísérték el DiCapriot, utánaszólt, hogy TEDDY. Ekkor már rég letesztelte, de akkor mi volt ez????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!