Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto és Hinata?

Naruto és Hinata?

Figyelt kérdés
Shippuden meik részében jönnek össze?
2010. nov. 24. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
A fanartokban
2010. nov. 25. 08:39
 2/10 csollany válasza:

nem jönek ösze még a mangába se de elmondja hogy szerelmes belé

itt egy oldal naruto-kun.hu

amugy zek után sakura is elmondja hogy szerelmes beléde ezek után elájul és mikor felkel kakashi vs sasuke vs sakura lesz de nem tart sokáig mert naruto oda megy

2010. dec. 21. 23:33
 3/10 NłKłK€ válasza:
Én úgy hallottam,hogy Naru visszautasítja Sakurát,mert nem hisz neki.De az a legrosszabb,h Hinatával már nem is foglalkozik... :( De azért még reménykedem!!!
2011. jan. 5. 19:38
 4/10 anonim válasza:
hello en olvastam egy reszet amikor igenis Naruto es Hinata ossze jonnek itt a link olvasatok el minden kiderul:P [link]
2011. márc. 29. 19:56
 5/10 anonim válasza:
Jó, de ez nem az anime része, ezt csak egy rajongó találta ki,...nem ugyan az...
2011. máj. 5. 18:48
 6/10 anonim válasza:
Szerintem összejönnek, Hinata fűlig szerelmes Narutóba
2011. aug. 20. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fognak össze jönni!
2011. okt. 17. 14:54
 8/10 anonim válasza:

én két dolgot figyeltem meg eddig: Sakura vallomása Narutonak egyértelműen hazugság volt, ő csak testvérként kedveli, és még mindig Sasukét szereti.

A másik megfigyelésem h Hinata vallomása óta Narutónak egyszer se jutott eszébe Sakura.

Hogy ebből lesz e valami azt csak Kishimoto tudja, de szerintem eléggé esélyes a dolog, de jelenleg még nem történt semmi

2011. okt. 22. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Meg Hinata elhatározta, újra szrelmet vall a háború után.
2012. febr. 18. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a vége NaruHina lett és SasuSaku :((((!!!
2014. nov. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!