Naruto és Hinata?
Figyelt kérdés
Shippuden meik részében jönnek össze?2010. nov. 24. 23:31
2/10 csollany válasza:
nem jönek ösze még a mangába se de elmondja hogy szerelmes belé
itt egy oldal naruto-kun.hu
amugy zek után sakura is elmondja hogy szerelmes beléde ezek után elájul és mikor felkel kakashi vs sasuke vs sakura lesz de nem tart sokáig mert naruto oda megy
3/10 NłKłK€ válasza:
Én úgy hallottam,hogy Naru visszautasítja Sakurát,mert nem hisz neki.De az a legrosszabb,h Hinatával már nem is foglalkozik... :( De azért még reménykedem!!!
4/10 anonim válasza:
hello en olvastam egy reszet amikor igenis Naruto es Hinata ossze jonnek itt a link olvasatok el minden kiderul:P [link]
5/10 anonim válasza:
Jó, de ez nem az anime része, ezt csak egy rajongó találta ki,...nem ugyan az...
6/10 anonim válasza:
Szerintem összejönnek, Hinata fűlig szerelmes Narutóba
7/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem fognak össze jönni!
8/10 anonim válasza:
én két dolgot figyeltem meg eddig: Sakura vallomása Narutonak egyértelműen hazugság volt, ő csak testvérként kedveli, és még mindig Sasukét szereti.
A másik megfigyelésem h Hinata vallomása óta Narutónak egyszer se jutott eszébe Sakura.
Hogy ebből lesz e valami azt csak Kishimoto tudja, de szerintem eléggé esélyes a dolog, de jelenleg még nem történt semmi
9/10 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Meg Hinata elhatározta, újra szrelmet vall a háború után.
10/10 anonim 

válasza:

Sajnos a vége NaruHina lett és SasuSaku :((((!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!