Ki szerint jön össze sasuke és sakura, vagy naruto és hinata?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 12:42
1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg a többi párosítás...nagyon remélem, hogy Kishimoto összehoz legalább egyet...:)
2010. aug. 8. 12:44
2/10 anonim válasza:
hát ha olvasod rendesen a mangát, akkor valószínűleg tudod, hogy az első párosítás már nem nagyon fog összejönni.
3/10 A kérdező kommentje:
Sosem tudhatod mit talál ki Kishi sensei:)) De szerinted melyik a legesélyesebb?
2010. aug. 10. 10:28
4/10 NłKłK€ válasza:
Én addig már láttam,hogy Hinata bevalja Narunak,hogy szereti.Azt is hallottam,h Sakura is bevallja,de Naru állítólag visszautasítja (mert nem hisz neki).Hinatát meg le se szarja...
5/10 anonim válasza:
Karin tuti kinyírná érte Sakurát... XDD
amúgy Hinata pont azután hal meg, miután bevallja Narutonak, hogy szereti. Peinci(XDD) kinyírja
6/10 anonim válasza:
Hinata nem hal meg, Nagato (Pain igazi kiléte) újra feltámasztja Konoha összes halottját. Sakura pedig azért "vallja" be szerelmét Narutonak, mert nem akarja tovább azzal a múltban tett kérésével terhelni, hogy hozza vissza Sasukét, miután belátta, hogy maga Sasuke nem akar már visszajönni. Naruto pedig azért utasítja vissza, mert egyrészt megérezte, hogy nem szívből jövő a vallomás, másrészt pedig nem csak az ígéret miatt akarta a barátját visszahozni, hanem saját akaratából.
Ismételten mondom, hogy tessék mangát olvasni, mert jó. :)
7/10 Argetlam válasza:
Pontossan:) am már bocsánat de lekakilom a mangát az meg csak véres harcokrol meg csatákrol szól semmi színe nincsen
8/10 anonim válasza:
szerintem Naruto és Hinata tuti összejönnek, és azért gondolom így, mert a lány már a kezdetektől odavan érte, és bár Naruto először csak barát ként tekint rá, de mivel ő a főszereplő, és Jiraiya a halála előtt azt akarta neki, h kapjon meg mindent, amit ő nem tudott, a lány szívét is, akit szeret, ezért kell egy lány.. és nem hiszem, h Sakura lesz az, főleg a hamis vallomás után, meg ők ketten csak barátok. szóval neki Hina a legkézenfekvőbb.. a SasuSaku páros meg szerintem sajnos nem jön össze, és kár értük, mert a kedvenc párosom már a kezdetektől.. és szerintem Sakura még mindig szereti, de sajnos Sasut ez MÁR nem érdekli, mert csak a bosszúra tud gondolni, h mindenkit elpusztítson Konohából, és lerombolja. egyébként az elején még reménykedtem, h összejöttek, mert Sasuke is mutatott bizonyos jeleket, h szereti a lányt..:// :) nem valószínű, h összejönnek, de akkor is SASUSAKU4EVER!!!! <3333 ;)
9/10 anonim válasza:
a hülye kis Hinatát, aki azt hitte legyőzheti Paint, Sakura mentette meg. És még mindig nemértem, hogy akkor is, hogy a naruhinások szeretett hinatáját megmenti az ők szerint p...Sakura, igy is utálják. pedig ha nem lenne Sakura, Hinata már rég meghalt volna
10/10 Zsófuci03 válasza:
De ha nem lenne Hinata naruto lenne már rég halott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!