Nem unjátok már a Narutot?
Figyelt kérdés
A manga és az anime is olyan lapos lett... Fillerek, visszaemlékezés X.x... Már nagyon unom... Azt sajnálom, hogy az ilyen animéknek van pénzük új évadot csinálni, már az egész történet unalmas, közben ott van a Soul Eater, aminek még lenne értelme köv. évadot csinálni és még van anyaguk is amivel dolgozzanak, de nincs pénz...2010. nov. 21. 15:00
1/8 anonim válasza:
Lelaposodott a manga? Most kezdődik a háború..:D
2/8 anonim válasza:
A dolog egyszerű, a fillereket nem kell nézni. :) (Amíg töltelék van, addig azt ajánlom, nézz valami mást pl most megy a nurarihyon no mago. A mangáról mostanában lemaradtam, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Egyébként lehet h elég közhelyesen fog hangzani, de mondjuk a bliccsnél sokkal ötletesebb, fordulatosabb a naruto. Ha vaalami lapos, akkor az a Fehérítő...
3/8 A kérdező kommentje:
Pedig pont a Bleachet("Fehérítőt") akartam nézni narutó helyett xD... De majd meglássuk még mi lesz! Már nagggyon várom a Naruto vs. Sasuke harcoot! YOOhOO
2010. nov. 22. 22:00
4/8 anonim válasza:
Nem tudom miért unalmas ennyire számodra,pedig ez a shippuden nagyon érdekes,én nagyon szeretem.Bár igaz hogy néhány rész kicsit uncsi,de aztán jön már valami nagyon izgi...:))Nem lehet 200 akárhány részt,vagy ki tudja hány rész lessz, csak jót csinálni.Néha kell egy kis unalom :D
5/8 anonim válasza:
Sosem lehet megunni. NARUTO 4EVER!!!♥♥♥
6/8 anonim válasza:
Egyetértek veled utolsó :-)
Naruro 4 ever!
7/8 NarutoSama válasza:
A Naruto-t nem lehet megunni sosemm ^^ Most készitik 224.rész shippuden szinkront és kituggya h mennyi része lessz :D Szval a lényeg h narutot nem lehet megunni :D
8/8 A kérdező kommentje:
Hát mostmár egyezek veletek! :D Igaz úgy látom az anime źújból fillerezik. Na de nem baj, úgyis itt van nekünk a mangaa! :D naruto 4 evaaa'!
2011. aug. 8. 03:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!