Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Narutot keresem a 105 resztol?

Narutot keresem a 105 resztol?

Figyelt kérdés
hol lehet letolteni,mar rengeteg helyen kerestem de eddig sehol sem talaltam.SEGITSETEK KERLEK!!!!!!!!
2010. aug. 14. 16:43
 1/9 anonim válasza:
Minek akarod letölteni? Írd be google-be azt nézd meg.
2010. aug. 14. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Azert hogy meglegyenek,ha tudod ird meg,mert gondolom h tudod ,hogy ho lehet letolteni...??? Vagy nem???
2010. aug. 15. 10:29
 3/9 anonim válasza:

Szia!

Menj fel a www.naruto-kun.hu oldalra és regisztrálj! Ingyenes! Ott meglesz az összes, ha jól tudom és feliratot is találsz hozzá!

Jó szórakozást! :)

2010. aug. 15. 10:29
 4/9 A kérdező kommentje:
szia fent vagyok az oldalon,de ott csak angol felirattal van fent,nincs magyarral....sajnos. Mas oldalt nem tudsz esetleg???
2010. aug. 15. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
2011. febr. 7. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
anime-size.szunyi.com
2011. febr. 17. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, menyj fel a Cool Team anime oldalára regizz, és tölsd le a narutot magyarul egészen 149-ig!
2011. máj. 24. 14:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszike szepen a valaszt.
2011. máj. 24. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
tessék elvileg valahogyan le is tudod tölteni de azt nem tudom hogy hogyan de az összes fent van de amúgy az animexon (minimax után van 8-tól) az első résztől le adják amm ezen az oldalon ha visztont elindíítod a videót akkor meg lehet hogy tovább fog tartani amíg elindítja meg az is elő fordulhat hogy nem végig játsza le mert fizetni kell érte de akk át váltasz másmilyen formátumba és akk általában megy is rendesen *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!