Hogyan fejezodik be a Naruto anime?
Figyelt kérdés
Valaki par szoban megtudna mondani,hogy hogyan er vegett?Nem banom hogy ha lelovitek a poent :). Koszi2010. nov. 19. 14:57
2/12 A kérdező kommentje:
de nem a shuppunden reszekre gondolok csak a narutora siman amibol ha jol tudom 220 resz van.
2010. nov. 20. 10:41
3/12 anonim válasza:
Jaaaaaaa! (előző vagyok)
Mivel az Akatsuki Naruto-ra vadászik, Jiraiya-val elhagyják a falut, és 2 éven át tartó kalandozás és edzés után visszajönnek.
4/12 A kérdező kommentje:
ES SASUKEVAL MI LETT?
2010. nov. 21. 10:34
5/12 anonim válasza:
Sasuke ki fog nyiffanni, Naruto megöli hála istennek
-spoiler-
6/12 anonim válasza:
Sasuke a sima narutóban nagyon nem fog meghalni mert még a Shipuudenben öli meg a bátyát és létrehozza a hebit amit késöbb takanak nevez el
7/12 A kérdező kommentje:
es az mely reszekben van korulbelul.amikor megoli a batyjat itachit?
2010. nov. 27. 11:53
9/12 A kérdező kommentje:
koszi szepen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 27. 18:28
10/12 anonim válasza:
20:40 én arra írtam h Sasuke ki fog nyiffani amikor kérdezte a kérdező h mi lesz Sasukeval...
n00b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!