Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen animét nézzek?

Milyen animét nézzek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok azt eddig kedvenceim:Vampire knight,nana,kaleido star

a narutó a death note és a bleach nem nagyon tetszettek.

tudtok valami nekem valót?

2010. nov. 17. 18:05
1 2
 11/15 beata456 ***** válasza:

ebből biztos tudsz válogatni, kb. megeggyezhet az izlésünk mert én is nagyon szeretem a fent leírt animéket.

a legtöbbje feliratos de akad 2-3 szinkronos is

2011. márc. 30. 15:46
 12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! NEM VAGY NORMÁLIS!!! Mi az hogy a Chihiro értelmetlen ijesztő b*romság. Közel sem. Az a kislány jobb ember mint te valaha is leszel ha ilyeneket mondasz. Bocsánat ha megsértelek, de ezt nem bírtam válasz nélkül hagyni. Bár az is lehet, hogy kicsi vagy, hogy megértsd és csak magamból indulok ki. Nekem 14éves korom óta ez az egyik kedvenc mesém. Nem vagyok huszon ix hogy azt mondjam jaaaj ez a mai fiatalság... De ha másért nem is csak a világért amit egy ember teremtett(Mijazaki Hajao) nem mondhatod, hogy b*romság. És szerintem ameddig ezt nem vagy képes felfogni fantáziátlan vagy! 16/L
2011. júl. 6. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó:)

Én írtam a Chihiro ajánlást és oké hogy szerintem sem baromság, sőt nagyon szeretem, de azért ne támadd le a kérdezőt ilyen durván.;)

2011. júl. 8. 18:56
 14/15 anonim válasza:
Kicsit könnyen bepöccenek. Nem szeretem ha valaki nem tiszteli mások gondolatait... Lehet hogy tényleg erős volt egy kicsit de így gondolom talán ha vártam volna egy napot kicsit diplomatikusabban is meg tudtam oldani... De szerintem ez csak felesleges idő pocsékolás. Szerintem mind1 hogy mondod ha ugyan azt mondod.
2011. júl. 11. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Végülis...Na mindegy:D
2011. júl. 19. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!