Milyen animét nézzek?
A kertvárosi gettó
Junjou Romantica
Felejtsd el azokat, amik könnyen elérhetőek! Felejtsd el a népszerű animéket! Felejtsd el azokat, amiket magyraul is adtak! Nézz Neon Genesis Evangeliont!
- NieA under 7
- FLCL
- Natsume Yiijinchou
- Peace Maker
- Kenshin OVA
- Wolf's Rain
- Dennou Coil
- Midori no Hibi
- Love Hina
- Princess Tutu
- Chikyuu Shoujo Arjuna
- Magic Knight Rayearth
- Escaflowne
- Fantastic Children
- Samurai Champloo
- Azumanga Daioh
Még egy, magyarul is kijött, azért tettem a végére, de nekem az egyik kedvencem: Cowboy Bebop
Kuroshitsuji!!!!--ha szereted a démonos,régi korokban játszódó animéket,ami meg van spékelve némi sötét humorral is:) Személy szerint én még nem láttam ennél jobb animét.(Aki tud,az szóljon!!!)
De ajánlok még párat,amiket érdemes megnézni:
-Wolf's Rain:nagyon drámai,és szomorú alkotás,igen mély a mondanivalóval
-Hellsing:ebbe ne keress sok mondanivalót, ez inkább gyilkolászós-véres-hentelős anime,de vámpírfanoknak kötelező és Alucard miatt mindenkinek érdemes végignéznie :)
-Sayonara Zetsubou Sensei: ez egy nagyon agyament és vicces anime,ami rendkívül jó társadalomkritika is egyben, ami rávilágít a lényegre
- Hakushaku To Yosei: könnyed kikapcsolódás,romantikus elemekkel,egy tündérdoktor lányról szól,kissé meseszerű az egész,de nagyon megkapó
-BLOOD +: ez is nagyon megkapó történet,kissé véres, de van benne romantika is,és igen izgalmas,cselekményes
-Majin Tantei Nougami Neuro: ez a legbetegebb anime,amit láttam :D Egy démonról szól,aki rejtélyeket eszik,Neuro miatt megéri végignézni,még akkor is,ha kicsit vontatottnak tűnik.
Hm...Most ezek jutottak hirtelen az eszembe^^
Remélem,tudtam segíteni!
20/L
Én ajánlottam az Evangeliont...
Privátba el tudnád küldeni, hogy honnan töltötted le a Nodamét?
Ja, még nagyon jó Kuragehime. (felnőtt emberekről szól, akik nem enyhén otakuk. Jó kis vígjáték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!