Szerintetek milyen lesz az új Superman film?
Figyelt kérdés
Én nagyon szorítok hogy jó legyen. Remélem James Gunn meg tudja jól csinálni az új DC univerzumot.ma 16:26
1/2 PMC Wagner 

válasza:

a mai filmeket látva főleg a jelemzeseket én valami borzasztóra számítok
2/2 anonim 

válasza:

nem sok filmet rendezett, de én szeretem a James Gunn filmjeit, szóval így látatlan nélkül azt mondanám hogy nekem tetszene, de nem várok valami nagy durranást, meg persze tudom hogy sok embernek nem tetszenek a filmjei, szóval összességében egy elmegy filmnek mondanám, amivel amúgy nincs semmi baj, az mcu első filmjei sem voltak olyan jók, számomra pl a Thor és az Amerika kapitány első filmjei rémunalmasak voltak, a vasember meg kiszámítható volt eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!