Melyik a legjobb Batman film szerintetek?
Figyelt kérdés
ma 13:58
A kérdező szavazást indított:
Batman (1989)
Batman visszatér (1992)
Mindörökké Batman (1995)
Batman & Robin (1997)
Batman kezdődik! (2005)
A Sötét lovag (2008)
A Sötét lovag felemelkedés (2012)
Batman Superman ellen (2016)
13 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
A Pattinson-ost kifelejtettem...
ma 14:00
2/9 Kedves Vezető válasza:
Szerintem az senkinek sem kedvence, amúgy Sötét Lovag
3/9 anonim válasza:
A 89 es a magakorában igazán jó darabnak számított Nicholson fantasztikus Joker alakításával!
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy az 1966-os Adam West féle Batman sorozat a kedvencem, de mivel az nem mozifilm, így nem illik bele a sorba.
ma 14:36
7/9 A kérdező kommentje:
Illetve mé a Batmen The Animated Series is nagy kedvencem, de az se illene bele a listába, bár abból készült egy egész estés film is Batman: A rém álarca címmel. Azt talán bele írhattam volna.
ma 14:41
8/9 anonim válasza:
6
A régebbi az 1989 előtti Batman mozgókép adaptációk szerintem azért jobbak mert azokban még többé-kevésbé a helyén kezelik a dolgot.Azokon még lehet mosolyogni.Nem veszik túl komolyan az egészet.A modernebb (főleg a Nolan féle mozik) próbálják komolyabbra venni a figurát.Holott a valóságban egy olyan zakkant fószer aki denevérnek öltözve kergeti a bűnt az utcákon;az a zárt osztályon végezné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!