Az új DC filmek közül melyik volt a legjobb eddig?
Figyelt kérdés
Tehát a Nolan-féle trilógia után készült filmekre gondolok. Nektek melyik tetszett a legjobban és miért?#sorozat #film #Batman #szuperhős #Superman #DC Comics #Az igazság ligája #Christopher Nolan #WonderWoman #Moziverzum
2018. dec. 3. 15:46
1/7 anonim válasza:
Wonder Woman, de az Aquaman is elég királynak igérkezik.
3/7 anonim válasza:
A sötét lovag - Felemelkedés, nekem ez marad a kedvenc.
4/7 anonim válasza:
Wonder Woman
(A Nolan féléken kívül tényleg csak ez oké.)
5/7 anonim válasza:
A kettő egy szuperhősről szóló film (Wonder Woman, Az acélember).
6/7 anonim válasza:
Én csak az acélembert szeretem. A wonder womantól nem értem miért van mindenki annyira elszállva,, nekem kifejezetten idegesítő film, na nem annyira mint a BvS vagy az öngyilkos osztag.
7/7 anonim válasza:
Wonder woman tele volt klisékkel, gagyi volt az eredet story is, a németek mindig gonoszak és az amerikaiak mindig hősként halnak meg, amiért minden bűnük megbocsátható.
Hánytam ettől a filmtől és sokszor röhögtem, mennyire gagyi módon lejáratták saját magukat a megoldásaikkal.
Ugyanakkor látványos és IQ nélkül biztos élvezhető. De filmes szemmel ez egy penészes citromból készült limonádé szénné égetett karamellel cukor helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!