Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A francia forradalomról szóló...

A francia forradalomról szóló filmet keresek! Milyet ismersz, ami jó (neked tetszett)?

Figyelt kérdés
Az 1789-1799-es forradalomról...
jan. 26. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Folytassa forradalmár!
jan. 26. 22:48
 2/3 franciasrac ***** válasza:

« Vaincre ou mourir », 2023-as film, nekem nagyon tetszett. A narrációt a királypártiak oldalára helyezik, epikus a hangzás, elég nacionalista és kereszténypárti (ezért nem tetszett a médiáknak és az újságíróknak, hogyha olvasol kritikákat). A filmet a Puy du Fou park készítette. Viszont nem tudom ha magyarul is érhető el.

« Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom », 2016-os film. Elég komikus, nem a legjobb a sorozatból (az első 2 viszont tényleg vicces, de nem történik a forradalomkor), mégis én jót röhögtem.

jan. 27. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezdjétek a forradalmat, de nélkülem!

Start the Revolution Without Me (1970)

jan. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!