Segítetek megtalálni nekem egy filmet?
Figyelt kérdés
Egy Guy Ritchie stílusú akció filmről van szó. Csak 5 percet láttam belőle, de az alapján amit láttam belőle szórakoztatónak tűnt, viszont azóta se találom. Két maffiózó ül egy kocsi hátsó ülésén, talán oroszul beszélnek egymással, és azt vitatják, hogy ki milyen heget és hogyan szerzet, amikor beléjük rohan egy kocsi (vagy tank). Meg talán a végéből is láttam 1-2 percet, ott meg kiderül, hogy az egyik ember igazából titkos tanúként kiadta a társait a bíróságnak amnesztiáért cserébe, de kiderül és a volt társai felakasztják. Szerintem a film 2010 előtt, vagy körülbelül akkor készülhetett.jan. 18. 21:53
1/1 anonim válasza:
Ez Guy Ritchie klasszikusa a Spíler-Rock n rolla c. film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!