Nagyon szomorú rajzfilm a Vuk, miért nézik meg az emberek többször is?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint aranyos, jó értékrendekkel bíró rajzfilm a vuk, még a minőségi rajzfilmes időszakból.... sokan mondják hogy többször is újra nézik, de nem értem, hogy miért. Én ha visszagondolok rá, csupa szomorúság fog el... javarészt szomorú. Miért szeretik az emberek az ilyen jellegű rajzfilmeket és filmeket amik ennyire szomorúak? Magyarország rengeteg területén ez a szomorú negatív dolog feltűnik számomra; pl. himnusz. :/tegnap 22:01
2/4 anonim válasza:
Ilyen szomorú film után az ember belegondol a saját életébe és megörül hogy őt nem hagyta el az anyja, nem lőtte le a vadász, nem haltak meg a testvérei stb.
3/4 anonim válasza:
A jó mesék (a szomorúak is, vagy főleg azok?) empátiára tanítanak önmagunk és mások felé, példát mutatnak a helyes, önzetlen cselekvésben. Megtanítják, hogy az életben természetesen vannak szomorú dolgok, de mégis van remény...
4/4 A kérdező kommentje:
Ez így van! De nem tudom őszintén azt mondani hogy az ilyen rajzfilmek TETSZENEK nekem, amiknek nagyrésze tragédiáról szól.
ma 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!