Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért kellett újraszinkronizál...

Miért kellett újraszinkronizálni a Született kémek című sorozat 1 epizódját?

Figyelt kérdés
Nemrég újból elkezdték vetíteni ezt a mondhatni ikonikussá vált sorozatot. Ma belenéztem, mert nagyon szeretem, viszont meglepődve tapasztaltam hogy a Vadiúj divat (1. évad 16. rész) című részt az RTL valamiért újraszinkronizálta. Utánanéztem, neten (is) elérhető az epizód az eredeti szinkronnal, így nem értem ezt miért kellett. A többi rész eddig még nem volt átszinkronizálva.

tegnapelőtt 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Először a 7. évad kapott új szinkront, nem tudom miért majd az összes többi évad is megkapta. De az eredeti francia és angol verzió is megkapta, szóval lehet valami követelmény volt a szerzők részéről.
tegnapelőtt 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Elképzelhető. A 7. évad szinkronja valami borzalom egyébként, és ebből a részből is sokat elvett számomra az új szinkron. Ezt nem is tudtam hogy eredetiben is új szinkront kapott. Elrontják így az egész sorozatot.
tegnapelőtt 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!