Valaki valami jó sorozatot vagy filmet?
Figyelt kérdés
Amik hasonlóak pl:fülig beléd zúgtam,bír-lak,álom két keréken,két világ között,miután filmek,lányok dubajban,csók fülke,egy éjszaka meséje, még mindig hiszek,stb ezekhez hasonlót.( kb 9-19éves fiatalokról szóljon legyen benne suli vagy ilyesmi akár legyenek szerelmesek,utazhatnak is.szóval lényegében izgalmas legyen ne túl komoly.) Köszönömtegnap 13:15
1/8 anonim válasza:
Vámpírnaplók
H2O
Sabrina hátborzongató kalandjai
Riverdale
Beverly Hills 90210
A titkos kör
High School Musical
3/8 A kérdező kommentje:
A h2o-t meg a Vámpírnaplókat már látam a többit mindjárt megnézem milyenek.
tegnap 15:06
4/8 A kérdező kommentje:
Így amit kerestem most:a narancsvidék,tuti gimi, normális emberek, névtelenül a tied,más ritmusra,kb ezeknek a borítója meg a címe megfogott de azért még írjatok hátha tudtok olyat mondani amit nem ismerek
tegnap 15:11
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom segít-e valamit de 18 feletti lány vagyok.
tegnap 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!