Szereted a doramákat (délkelet-ázsiai televíziós sorozatok)?
Több Koreai sorozatot téztem, de a szó pontos jelentésének utána kellett nézem. Alapból azt írja a wiki, hogy tiniknek készülő sorozatok, az ő problámáikról szól. Közel a hetvenhez járok, nincsenek utódaim, talán ezért nem is nézek ilyeneket.
A korainál meg az olvasható, hogy két fő vonulata van, a régmúltban játszódó, történelmi eseményeken alapuló, és modern.
Ezekből többet is láttam, és a legtöbb tetszett, de nem mind. Pl. egy régi időkben játszódó horrorisztikus jelenetekkel kezdődik (a címét elfeledtem), azt tíz perc után leállítottam.
Ami nálam a mai napig a legjobb az A palota ékköve, illetve A szerelem siklóernyőn érkezik.
Amiket láttam és tetszett, az A kezdő krónikás, A király szerelme, (nem jut eszembe ezek címe) ahol zenész a lány, illetve festő egy másikban. Szintén nem jut eszembe, de volt egy olyan, ahol az első részekben fiúként és él és harcol.
Volt valami nagyon ügyefogyott királlyal is sorozat.
Egy japánt láttam a napokban (na ezt nem tudom oda sorolható-e), az A szív emlékei. Elviselhető kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!