_Cherrybomb_ kérdése:
Melyik ez az ázsiai film?
Figyelt kérdés
emlékszek még régebben egy ismerősöm mesélt egy ázsiai (nem vagyok biztos benne, de talán horror) filmről, ami arról szólt hogy van egy család, túlnépesedés van az országban, mindenkinek csak 1 gyereke lehet, de ebbe a családba 5 vagy 7 lánynak sikerült születnie és úgy járatják a lányokat az iskolába, hogy mindegyik csak a hét egyik napján megy be és így váltogatják egymást. majd asszem történik valami olyasmi, hogy eltörik az egyik csajnak az ujja és hogy ne legyen feltűnő, hogy kövi nap nem ő van bent, hanem a testvére aki nem lehetne ezért az összesnek eltörik az ujját otthon, hogy ugyanolyanok legyenek.
bárhogy kerestem neten, nem találtam sajnos :(
ma 05:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!