Ki az a kínai üzletember, aki saját pénzéből egy saját Avatar-változatott akart csinálni, de a film nem készült most se el?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikkben, amit most sehogyse találok, miszerint az ürge egy gazdag kínai vállalkozó (hogy biztosan kínai nem tudom, de annyi biztos, hogy távol-keleti), belehabarodott az Avatarba és saját változatott akart csinálni nyugati színészekkel, meg orosz statisztákkal. A forgatás totál elhúzódott, mivel ő, mint szponzor mindenbe beleszólt. Többször átírták a forgatókönyvet is.jún. 22. 18:59
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz
jún. 22. 19:37
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
nekem warcraft jutott eszembe rola
de azert lehet jo film lehetne
4/4 A kérdező kommentje:
Pedig a cikkben azt írják, hogy az Avatar ihlette meg. Azonban utólag még más forrásokat is elolvasva, ez a film moziba sose fog kerülni. Legfeljebb, ha Jiang eladja vkinek a jogokat és az próbál a leforgatott anyagokból összehozni vmit. Vagy pedig úgy ahogy van bemutatják az elkészült felvételeket és vmi kommentárt fűznek hozzájuk, mert amúgy éppkézláb sztori ebből nem kerekedne.
jún. 24. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!