Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a kalózkodás jó...

Szerintetek a kalózkodás jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

tegnap 17:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Normális ember nem tartja jónak a kíméletlenül gyilkoló embereket, akik civil hajókat támadnak meg, elszedve az azon lévő árucikkeket, megölve mindenkit, akit csak tudnak.
tegnap 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem itt a netes kalózokra gondolt. Én nem támogatom a tartalom lopását, mamár annyiféle plstform van, ahol olcsón meglehet szerezni az alkatót is támogatva
tegnap 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

Igazad van, bolond vagyok.

Tönkre vágja a zene- és filmipart. Bevételtől esnek el az alkotók, nem is kevéstől.

tegnap 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Miről kell most szavazni?

- igen: "szerintem is jó" | vagy igen: "szerintem is rossz"

- nem: "nem jó" | vagy nem: "nem rossz"

Következetesen a jó/rossz válaszokat tudtad volna használni.

tegnap 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Egyértelmű rossz
tegnap 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Manapság annyi szar készül, hogy egyértelműen jó dolog a kalózkodás.
tegnap 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
tegnap 18:38
 8/11 Sanyi2025 ***** válasza:
70%

A lopás része nyilván nem az a jogtulajdonosok szempontjából, viszont pozitív is lehet, hiszen az adott mű több emberhez jut el.

A felhasználó szempontjából meg nyilván nagyon jó, gondolom nem kell részleteznem, miért.

tegnap 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Jó. Egyre kevesebb film elérhető érdemben megvásárlásra. Én boldogan fizetnék a filmekért olyan módon és feltételekkel, mint GOG-on a játékokért vagy Bandcamp-en a zenékért, de a filmstúdiók ezt nem hagyják. Blu Ray-eket és néha napján még DVD-ket szoktam venni, de fizikai formában csak a gyűjteményes dolgok érdekelnek.

Streamingre előfizetni nem fogok, ha pedig a stúdiók és kiadók nem hajlandók kiszolgálni egy piaci igényt, akkor az ő hibájuk a kiesett bevétel, nem pedig azé, aki alternatív utvonalon szerzi be ugyanazt.

tegnap 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Felesleges sajnálni a jogtulajdonosokat. A sima egyszeri dolgozó aki apróságokat dolgozik a filmen, mint a világítós, kateringes, takarító, sminkes stb. azok úgyis fix bérért dolgoznak, aki meg jogtulajdonos, ergo osztalékot kap a bevétel után, az mind dollármilliárdos. Stúdió fejesek, szupersztár színészek, nagymenő rendezők. Mind többet keres egy filmen, mint te egész életedben fogsz. Nem hullajtok könnyet értük, ha elesnek valamennyi bevételtől, az ő munkájuk, életük, idejük annyival nem ér többet, hogy jogos legyen dollárszázmilliókat keresniük pár heti munkával. Arról nem is beszélve, hogy manapság már minden streamingre jelenik meg, ott meg hiába fizeted a havidíjat, ha egyszer nem fizeted, vagy éppen ha valamit levesznek a kínálatból, akkor ugyanúgy nem lesz meg a film ami érdekel.
tegnap 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!