Mi a film címe? Egy pasi más embereket irányít és robbannak szét .
Sziasztok!
Mi a film címe? Csak pár képkockára emlékszem. Emberek robbannak fel bomba, és más gyújtószerkezet nélkül. Egy pasi leül egy padra egy nő mellé, azt mondja a nőnek, hogy meleg van, a nőnek rögtön melege lesz, elkezdi levetni a ruháit, majd szét is robban.
Köszönöm az építő hozzászólásokat.
Első: ezekben nem robbannak fel az emberek, ez nem azok a filmek.
Második: nem kérdezett senki. Ami az egyik embernek hülyeség, a másik szerint oltári jó film. Szerinted baromság, szerintem nem.
Az a pasi a rossz fiú, a bűnüldöző szervek el akarják fogni.
Sem a "nyugodjak békében" sem a "Kingsman" nem az a film.
Csak tipp, mert nem láttam/nem olvastam, de Stephen Kingtől a Tűzgyújtó? A Wikipédiás leírásában ez van:
"A Tűzgyújtó egy kislány, Charlie McGee és édesapjának, Andynek a története. Andy és felesége még egyetemistaként részt vett egy kísérletben, amelynek váratlan mellékhatása volt. Andy-nek a kísérletet követően megvan az a képessége, hogy rávegyen embereket arra, hogy azt tegyék vagy gondolják, amit ő szeretne. Andy lánya, Charlie azonban sokkal veszélyesebb képességgel rendelkezik: ő tűzgyújtó, vagyis meg tud gyújtani dolgokat, és ehhez elég, ha csak erősen koncentrál."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!