Melyik a legbugyutább film amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
Agyzsibbasztó,agy..asz#Agymaszír,pihenés,kikapcsolódás,reset
jan. 5. 18:52
1/9 anonim válasza:
Mortadeló és Filemon nagy kalandjai. Tudom nem mai film, de az annyira se füle se farka, totál agyzsibbasztó ökörség hogy számomra ezen a téren ez a top. Tudom vannak más hasonló ökörségek filmek terén de én azt a filmet kb 2006 ban láttam először és utoljára, de olyan szinten beleégett az agyamba hogy az kb örök emlék. Nem igazán értettem a film lényegét, mert az szerintem nem is volt soha, de van az a pont amikor valami már annyira szar hogy csak azért is végignézem mert már kíváncsi vagyok hogy mi a vége.
2/9 Kedves Vezető válasza:
Igazából sorozat, Bavis & Butt Head új részei is hozzák az MTV s agyzsibbasztást. 😁
Űrgolyhók
Nagy Durranás 1-2
Horrorra akadva
Ne légy barom
5/9 anonim válasza:
Horrora akadva, Austin Powers, ám ezeken lehet röhögni. Adam Sandler vígjátékok. Na ezek legtöbbje csak kínos.
6/9 anonim válasza:
Tini koromban néztem a Brazil c filmet Robert de Niro-val.
Bezsibbadtam annyira nem ertettrm
7/9 anonim válasza:
Támadás a fehér ház ellen első része.Butleren kívül az összes ügynök egy agyhalott ebihal szintjén volt benne.
8/9 anonim válasza:
Movie 43
Hát ezt nem tudom leírni, annyi minden van benne. Híres színészek szerepelnek benne de olyan film, amiben egy jelenetben egy csávó összesz@rja az egész utcát, de komolyan az egészet. Mint egy bomba. Bocsi ha pont eszik valaki.
9/9 anonim válasza:
Koraéretlenek borzasztó film. Végignéztem, de maradjunk annyiban, hogy nem az eszemre hallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!