Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Godzilla Kong az új birodalom...

Godzilla Kong az új birodalom hogy tetszett nektek?

Figyelt kérdés
Lesz folytatása még ennek a franchisenak?

#új #birodalom #Godzilla Kong
tegnapelőtt 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

tuti lesz, ez egy garantált pénz forrás a stúdiónak

a szörny harcok jók voltak, azért is néztem meg, hála égnek az emberi történet szálak takarékon voltak, így bőven jó volt a film

csak mert az előző Godzilla filmeknél számomra időpocsékolás volt azok a jelenetek ahol embereket kellett nézni miket csinálnak... a Kong filmben ott volt értelme, az tetszett ott

tegnapelőtt 10:25
 2/2 Hintalow ***** válasza:

Lehet lesz, de attól mèg szerintem egy rakás szar 😀

Èn alapból a japán iskolát szeretem, megvan az összes Godzilla (ès Gamera) film.

A 2014-es Godzillában mèg hihetőbb volt ahogy mozogtak ezek a hatalmas lènyek, komótósan, èrezhető volt a súlyuk. A legutolsó rèszben meg ugy rohangálnak, mintha mind alufóliából lenne, nem pedig 50-100 ezer tonna anyagból.

Másrèszt mindegyik filmmel próbálnak nagyobbakat villantani, mèr felfedeztèk a föld alatti világot, óriásmajom törzsek, óriás robotvègtagok, ès akkora pusztìtás van, mint a másik három filmben összesen. Erre mit szeretnènek mèg rákontrázni.

A japán filmek nem csináltak ilyen erőltetett nègyzetre emelèst filmenkènt, ott sacc ugyanaz volt a recept kis módosìtásokkal.

tegnapelőtt 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!