Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bud Spencer és Terence Hill...

A Bud Spencer és Terence Hill rajongói csoportban miért utálják sokan, ha focis tartalmak is kikerülnek?

Figyelt kérdés
Csak mert sok Bud Spenceres és Terence Hilles focis mém van fent az oldalon, és általában mindig elégedetlenség van ezzel kapcsolatban az oldalon. Miért baj az? Végülis a csoport témájához is kapcsolódik... meg aztán a futball messze a legnépszerűbb sport, nagyjából mindenki képben van hogy mi történik ott.

tegnap 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is tagja voltam a csoportnak pont az irreleváns tartalmak miatt hagytam ott. Mert hát mindenbe belemagyarázták a filmeket, ennyiből bármit lehetne hozzákötni a filmekhez. Sokan nem értették ezt meg.
tegnap 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérded meg tőlük?
tegnap 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!