Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik film?

Ez melyik film?

Figyelt kérdés

Segítsetek, egyszerűen beleőrülök, hogy nem tudom! Még évekkel ezelőtt láttam egy filmrészletet, de azóta se láttam újra és nagyon szeretném megnézni! Évek óta próbálom valahogy megkeresni, eddig eredménytelenül.

Annyira emlékszem, hogy volt egy fiatal házaspár, akinek volt egy kisfia. Télen játszódik. A kisfiú elment játszani egy másik gyerekkel (talán kislànnyal), majd annak később megtalálták a holttestét. A rendőrség talált a test mellett egy leszakadt kabát gombot. Az anyuka pedig észrevette, hogy az ő fia kabátjáról is hiányzik egy gomb, de nem árulta el senkinek, a rendőrség viszont gyanakodott, meg a férj is. Ennyit láttam csak sajnos belőle.

Imába foglalom a nevét annak, aki ennyiből megtudja mondani! 🙏🏼Köszönöm, ha tud valaki segíteni!

ma 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valami skandináv produkció lehet, biztos, hogy kabátgomb volt az?

(valamiért nekem a chestnut man ugrott be, nem illik rá a sztori, de egyébként én ajánlom megnézni)

ma 02:45
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 Én is valami skandinávra tippelek, csak nekem a The Snowman jut eszembe. :) Csak nem emlékszem, annak mi volt a sztorija, mert érdekes módon rossz volt a film, pedig jó volt a történet, alapanyag (erre emlékszem).

[link]

ma 05:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
jég alatt (2005)
ma 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!