Húsvéti nyulas film? Melyik lehet az?
Figyelt kérdés
Keresek egy filmet.
Volt benne egy nyúl aki a városban élt egyedül azt hiszem.
Egyik nap elment a húsvéti nyúl kiképzésre vagy suliba már nem igen tudom.
Iskola volt és rossz volt eléggé a nyuszi de aztán mégis ő lett a legjobb mikor az akadálypályán végig kellett menniük.
okt. 21. 15:00
1/7 anonim válasza:
Nem húsvéti nyuszi volt benne, de a Zootropolisz mese egy városba költözött nyusziról szól, aki rendőr akar lenni. Nem tudom ezt keresed-e, de nekem most hirtelen ez jutott eszembe.
3/7 anonim válasza:
Legalábbis a leírása hasonló mint annak a mesének.
4/7 anonim válasza:
A Pipiána Hoppsz és a sötétség hörcsöge ilyesmi, eléggé ráillik, de nem biztos hogy ez az, és ez 2022-es, nem tudom te mennyi ideje láttad amit keresel
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az, de azért köszönöm!🥺
Pár éve láttam
okt. 21. 20:56
6/7 anonim válasza:
Nyuszi suli: A húsvét-mentőakció (Die Häschenschule - Der große Eierklau, 2022)?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen Nyuszi suli😀
Köszönöm szépen!😇
okt. 21. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!