Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet néztek a napokban?

Milyen filmet néztek a napokban?

Figyelt kérdés
dec. 26. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Elkezdtem a Pocahontast, mert még sose láttam, de annyira untam, hogy nem bírtam végignézni.
dec. 26. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Pár napja néztem meg a Smile (Mosolyogj) című horrort, majd a napokban tervezem megnézni a második részét is (igen, tudom hogy karácsony van).
dec. 26. 00:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Az új Oroszlány királyt de nem tetszett annyira
dec. 26. 01:09
 4/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
67%
Egy kazah vígjátékot nézek épp, a Menya zovut Kozhát (1963).
dec. 26. 03:59
 5/9 Kedves Vezető ***** válasza:
50%
Semmilyet, Hogwarts Legacy-t játszom
dec. 26. 06:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Mozi, vagy tévé is ér?

Moziban a Mufasza, egy kicsit korábban a Vaiana 2.

Tévében a szokásos Jégkorszak, Shrek és Reszkessetek Betörők trió.

dec. 26. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Műfajtól függetlenül imádom a jó filmeket, a karácsony pedig a kedvenc ünnepem, így minden évben a szenteste utáni napokon direkt karácsonyi jellegű vígjátékokat szoktam nézni a tv-ben. Nem idei, de számomra újak, és amúgyis csak pár éves filmek, amiket ma láttam:

Karácsony Alaszkában

Karácsony Evergreenben - Csilingelő harangok

Az ünnepek előtt néhány jelenetet láttam Lindsay Lohan idei új Netflixes karácsonyi filmjéből: A mi kis titkunk

Ma éjjel pedig szerintem megnézem a 2021-es magyar vígjáték ismétlését, mert azt se láttam még: Nagykarácsony

dec. 26. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Grincs ( animációs mese december 25. )+ Még terveztek Fűrèsz filmeket is mert le vagyok maradva 2 résszel. Ezen kívül csak sorozatokat nézek neten. Outlander, Brooklyn 99, Law & order SVU, Kísértetek, Sárkányherceg, Karagül, Kan cicekleri, Rüzgarli tepe , Sorgu
dec. 27. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
tea cup
jan. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!