Nézni fogod a reszkessetek betörőket? Az első vagy a második a kedvenc részed ?
Én anno gyerekként hatalmasat ledöbbentem azon hogy 2 évben is ugyanaz a film megy. Aztán még 10 évig is.
Én azt hittem karácsonykor karácsonyi filmek az mindig más karácsonyi filmet jelent és olyan izgatottan vártam.
es olyan hatalmasat csalódtam hogy már megint ugyanaz mint tavaly..aztán még 10 évig is minden karácsonykor ugyanaz az egy film.
Igazából megutáltam a reszkessetek betörőket, meg a filmipart is, meg eleve a tévét is, már gyerekként a 2.évben..
En naivan azt hittem hogy minden évben lesz vmi izgi családi karácsonyi film, erre kiderül hogy minden évben 1 film megy.
Nem. Lerágott csont, már unalmas. Egyébként az első jobb.
Én inkább neten nézek sorozatokat egész évben,most is. a filmeket nem annyira szeretem. Szerintem több értelme van olyasmit nézni amit még nem láttam, mint folyton ugyanazt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!