A Csillagok háborúját miért csak '84-ben mutatták be az MTV-én?
1977-es film. 1983-ra már a harmadik rész a Jedi visszatért is bemutatták az USA mozik. Itt meg csak 84-ben érkezett a film. Miért?
Valaki meg tudja mondani a magyar moziik mikor mutatták be? Mennyi idő alatt ért amozinkba?
Az nagyon ott van, hogy a bemondónő lelövi a spoilert, hogy végül a jó győzedelmeskedik. A plakátja sem volt semmi itthon. Lehet Lucas innen alkotta meg Jabbát :XD
Köszi szépen. Aztóta olvastam, hogy a magyar mozikba két év csúszással érkezett. Ez megvan. Azt viszont nem értem, hogy a köztévé miért sok év után mutatta csak be. Akkor már lement a harmadik rész is
Anno a bátyám nagy rajongó mesélte, hogy az MTV-én egy riportműsorba azt mondták, hogy az USÁ-ban ez 9 részes sorozat vol. Ezt még állítólag a 80-as években mesélték. Nem tudom ihaz-e. Valószínű a könyvsorozatot azonosították vele. Annak idején voltak blődségek a TV-ben. Utána lehet nézni az olajfalók esetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!