Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Csillagok háborúját miért...

A Csillagok háborúját miért csak '84-ben mutatták be az MTV-én?

Figyelt kérdés

1977-es film. 1983-ra már a harmadik rész a Jedi visszatért is bemutatták az USA mozik. Itt meg csak 84-ben érkezett a film. Miért?

Valaki meg tudja mondani a magyar moziik mikor mutatták be? Mennyi idő alatt ért amozinkba?

dec. 23. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dec. 23. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem szerkesztett. Mikor a TV-ben adták, a műsorújságban így megjelent.

dec. 23. 22:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Az nagyon ott van, hogy a bemondónő lelövi a spoilert, hogy végül a jó győzedelmeskedik. A plakátja sem volt semmi itthon. Lehet Lucas innen alkotta meg Jabbát :XD

[link]

Köszi szépen. Aztóta olvastam, hogy a magyar mozikba két év csúszással érkezett. Ez megvan. Azt viszont nem értem, hogy a köztévé miért sok év után mutatta csak be. Akkor már lement a harmadik rész is

Anno a bátyám nagy rajongó mesélte, hogy az MTV-én egy riportműsorba azt mondták, hogy az USÁ-ban ez 9 részes sorozat vol. Ezt még állítólag a 80-as években mesélték. Nem tudom ihaz-e. Valószínű a könyvsorozatot azonosították vele. Annak idején voltak blődségek a TV-ben. Utána lehet nézni az olajfalók esetnek

dec. 24. 13:36
 4/8 Alex Fly ***** válasza:
Amíg egy film a mozikban folyamatosan bevételt termel, addig nem fogják bemutatni a televízióban... Ez minden film esetében így van, nem kivétel ez sem.
dec. 24. 18:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom nem vetítették 79-84-ig a mozik?
dec. 26. 14:09
 6/8 Alex Fly ***** válasza:
65%
@5: rosszul gondolod.
dec. 26. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy gondoljam jól?
dec. 28. 14:11
 8/8 Alex Fly ***** válasza:
Úgy, hogy a TV-bemutató előtt csak moziban nézhetted meg, jó pénzért (kiemelt II. helyár)...
dec. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!