Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Star Wars...

Mi a véleményetek a Star Wars 8. filmjéről?

Figyelt kérdés
A Jedi visszatér

szept. 15. 22:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem kapom vissza azt a pár órát, amit a moziban eltöltöttem.
szept. 15. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
A Star Wars szàmomra a 6.rész utàn véget ért 😃
szept. 15. 22:50
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek #2-vel :D Ez az utóbbi trilógia nagyon gyenge és erőltetett lett szerintem.
szept. 16. 00:00
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Én úgy veszem észre, hogy óriási divat lett utálni és fikázni a 3. trilógiát. A kedvenc mondásom az ilyenektől: "ez olyan szar, hogy meg sem nézem". No comment :D

Szerintem semmi baj nincs a filmekkel.

szept. 16. 08:06
 5/17 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
50%

ma 08:06

Nem tudom hány éves voltál akkor, de a 1999-2005 közötti részeket aztán tényleg divat volt fikázni :D

Nekem sem volt bajom az újakkal. A nyolcadik filmet pedig többre tartom az Abrams-féléknél, mert próbált más lenni.

szept. 16. 18:19
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

#3 vagyok,

nekem nem azért nem tetszik az új trilógia mert divat fikázni, hanem mert nem tetszik.

Palpatine mégse halt meg és gépekkel életben tartják, Rey is Skywalker lett, Leia meg lebeg az űrben. Szerintem ezek a legerőltetettebb részek.

Rey és Kylo kapcsolata fura nekem és már az elején annak se láttam értelmét, hogy Luke miért akarná megölni Kylot (akkor még ugye Ben). Az előző trilógiában pont olyan embernek ismertem meg (aztán lehet csak én ismertem félre) aki inkább leülne beszélni Bennel és semmiképpen sem próbálná megölni álmában.

Viszont nyilván volt ami tetszett benne, például akármennyire is szeretem Hant az ő haláljelenete kifejezetten jó volt.

Azokkal az emberekkel én se szimpatizálok akik meg se nézik és úgy szidják, hogy mekkora fos. Én is többször megnéztem, adtam neki több esélyt, nem jött be.

szept. 16. 18:35
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

8-al az a fő baj, hogy objektívan is egy pocsékan sikerült film.

Felesleges vontatott cselékménnyel, jelentéktelen szereplőkkel, akiket később kidobnak, meg ha kitöröljük sem változik semmit, mert gyakorlatilag nem is volt hatással a 9. részre.

Összesítve elpazarolt pénz és idő.

És nem Disney SW divatszidásról van szó, szerintem a 7. rész kimondottan jó próbálkozás volt, és a sorozatok terén is egész jókat tudtak kihozni, de a 8. és 9. rész nem véletlenül megosztó...

szept. 16. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
A Jedi visszatér nem a 8.
szept. 16. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
A 8 a legostobább, leghitványabb, legpocsékabb Star Wars, amit valaha is kisz*rt magából a Disney. Utána megnézed bármelyik Star Wars sorozatot, jobban fogsz szórakozni.
szept. 20. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:
21%

#5: 51 vagyok most szóval én még a klasszikus trilógiát is láttam amikor megjelentek. Érdekes, mert akkor nem tetszett elsőre.

Az előzménytrilógiát is fikázták, aztán most már az is elfogadott, szinte már az is klasszikusnak számít. Nekem tetszett elsőre, addigra már az előzményt is megszerettem. Szóval majd elfogadják az újakat is, addig is lehet fikázni, attól nekem még tetszik :)

szept. 21. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!