Mi a kedvenc trágyafilmetek?
Sz*rember (Monsturd)
Ez szó szerint egy ürülék emberről szól.
Kísértetjárás (Deadstream, 2022), amerikai vígjáték.
Látszólag ZS-kategóriás mert nagyrészt egyetlen szereplő van benne, aki ráadásul folyamatosan a kamerába beszél és szinte az egész egy házban játszódik de mégis nagyon jó.
Az a története, hogy egy népszerűségét vesztett nagy streamer megpróbálja visszanyerni a közönségét azzal, hogy eltölt egy éjszakát egy kísértetjárta házban. Kb. kétszer láttam eddig de még nem unom.
2
Első hallásra ettől még nem nem tűnne Zs-kategóriásnak.
Zöld Lámpás (2011)
Anyagilag az USÁban hatalmas bukás lett, világszinten pedig nagyon minimális hasznot hozott csak, és sokan kritizálják, aminek okát nem értem - szubjektív persze, de nekem tetszett a film.
Drakula halott és élvezi
Drakuláról egy horror-paródiafilm, ami anyagilag szintén hatalmas bukás lett, viszont szerintem jó a látványvilág, néhány jelenetén pedig úgy szétröhögtem magam, hogy már a hasam is fájt!
Meg ezeken kívül vannak olyanok, amik talán másoknak sem feltétlenül rosszak (szubjektív), de régi zs-kategóriás filmek, például:
Csökke-nő
Szerepcsere
Arany a tó fenekén
Gyilkos átváltozás
Gung Ho
4
Zöld lámpást érthető miért fikázzák sokan :D
Ez a kérdés nekem szól!
Állati mészárlás - Gyilkos lajhár rendez vérfürdőt az egyetemi házban.
Rubber - Egy gyilkos gumiabroncs kalandjait meséli el a film.
Sharknado összes - Tornádóból támadó cápák. Nem is kell többet mondanom.
Hullajó - Egy klasszikus horror. Nem mai darab, de zseniális.
Hülyék paradicsoma - Nem is annyira trash, sőt inkább ijesztő mennyire kezd igaz lenni.
Hirtelen ennyi.
Sharknado-nál tudok jobbat: Szellemcápa :D
Na attól lejjebb szerintem már nincs semmi :D
Számomra az A Dög 1., 2., 3. Valamiféle horror-vígjáték, obszcén, es sötét humorral, akciókkal.
Ezek próbára tették az idegeim, a gyomrom, a humorérzékem.
Emlékszem kimondtam néha hangosan, hogy " ilyen nincs,ezt nem lehet!". És... mégis van!
Csak azoknak, akik igazán szemétfilm kedvelők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!