Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bűbájos Boszorkák sorozat...

A Bűbájos Boszorkák sorozat 1-3 évadából nektek melyik a legkedvencebb epizódotok?

Figyelt kérdés
Azért most kérdezem, mert tegnap vetítették először újra a legelső részeket míg pár éven át csak a 4.évadtól vetítették, sőt előzőleg a 8.ot kezdték ismételni újra és újra...Jó volt újra látni a régi original részeket Prueval. Melyik a kedvenc részetek ha csak egyet lehetne mondani? Én még nem tudok mondani, most kezdem újra nézni őket és idő mire kialakul de addig is kíváncsi vagyok melyik részeket érdemes nézni, melyik az amelyiknél nem unatkoztál egyáltalán, végig lekötött?

dec. 6. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Melyik csatornán?

Egyet nem biztos, hogy tudnék. De a legizgalmasabb rész az, amit Shannen Doherty rendezett, a 3. évad fináléja, amiben sajna meg is hal Prue. De az jó rész volt.

Amúgy nekem első évadból a 17. és 20. rész tetszik. Második évadból a 18. és 20. rész. A harmadik évad meg szerintem a legjobb évad mind a nyolc közül. Sajna utána a színvonal (amit addig felépített a sorozat) elkezd esni. De a harmadik évadból szerintem minden részt élveztem. Néha azért abban is van hülyeség, pl. mikor visszautaznak a vadnyugatra. Cole megöl egy embert és Prue ítélkezik felette, pedig percekkel korábban Prue is agyonlőtt egyet (nem beszélve arról, hogy korábban is ölt már embert telekinézissel).

dec. 6. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:
1-A max4-en megy most, a 2.és 3 epizód volt ma tegnap meg az első :).
dec. 6. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, köszi. :)
dec. 6. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem a prue halála rész volt az az egyetlen rész amit skippelek bármikor ha látom. Kisgyerekként néztem elsőnek és akkor konrkétan sírtam a sokktól mikor pipert lelőtték és mutatták a vért a hasán (ma már ez ki van vágva a jelenet, cenzúra gondolom) így valamennyire elviselhető de maga az, hgoy prue meghal meg minden, az egész epizód fura volt és érződött hogy valami baj lesz itt.
dec. 6. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha ez segít, akkor ha belegondolsz Prue igazából offscreen halt meg, soha nem mutatták a halálát.

Amikor átesik a falon még él, hiszen Leo meg tudja gyógyítani a rész elején jóval az átesés után. Az a pillanat, amikor elvérzik sokkal később következik be, csak mert Leo és Phoebe az alvilágban vannak és démonok akarják megölni őket, így nem tudnak a házba menni.

Szóval tuti sokat feküdtek ott még élve/haldokolva. xD

dec. 6. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehéz egyet mondani, de ha mindenképpen kell akkor a Ms. Hellfire epizód. Ez volt az első rész amit láttam, emiatt tetszett meg a sorozat, ezért különleges helye van a szívemben ennek az epizódnak.
dec. 8. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!