A Bűbájos Boszorkák sorozat 1-3 évadából nektek melyik a legkedvencebb epizódotok?
Melyik csatornán?
Egyet nem biztos, hogy tudnék. De a legizgalmasabb rész az, amit Shannen Doherty rendezett, a 3. évad fináléja, amiben sajna meg is hal Prue. De az jó rész volt.
Amúgy nekem első évadból a 17. és 20. rész tetszik. Második évadból a 18. és 20. rész. A harmadik évad meg szerintem a legjobb évad mind a nyolc közül. Sajna utána a színvonal (amit addig felépített a sorozat) elkezd esni. De a harmadik évadból szerintem minden részt élveztem. Néha azért abban is van hülyeség, pl. mikor visszautaznak a vadnyugatra. Cole megöl egy embert és Prue ítélkezik felette, pedig percekkel korábban Prue is agyonlőtt egyet (nem beszélve arról, hogy korábban is ölt már embert telekinézissel).
Hát ha ez segít, akkor ha belegondolsz Prue igazából offscreen halt meg, soha nem mutatták a halálát.
Amikor átesik a falon még él, hiszen Leo meg tudja gyógyítani a rész elején jóval az átesés után. Az a pillanat, amikor elvérzik sokkal később következik be, csak mert Leo és Phoebe az alvilágban vannak és démonok akarják megölni őket, így nem tudnak a házba menni.
Szóval tuti sokat feküdtek ott még élve/haldokolva. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!