Mi volt az utolsó film amit a moziban néztél meg és az ,hogy tetszett?
Figyelt kérdés
dec. 7. 09:55
1/16 anonim válasza:
Én, Frankenstein
Érdekes feldolgozás, jó ötletek, közepes megvalósítása.
2/16 anonim válasza:
Mikor általános iskolába jártam néha elvittek minket moziba.Talán a Hanta boy volt az amit utoljára láttam.
3/16 anonim válasza:
A Cicaverzumot néztük meg tavaly októberben, jó film volt (de csak a macska miatt).
4/16 anonim válasza:
Alien, az új.
Nem lenne rossz film, de igaza van a közönségnek, a színészek egy forintot nem értek, totál jelentéktelen volt az összes.
5/16 anonim válasza:
A Képzeletbeli barátokat néztük, bő szódával elment, de nem lett a kedvencem, néhány részt untam.
6/16 anonim válasza:
Venom - Az utolsó menet. Utólag bánom a mozijegy árát...
7/16 Kedves Vezető válasza:
Furiosa, mikor megláttam a szappanoperás "Mad Max karaktert" onnantól csak rosszabb lett.
A Harag útja viszont továbbra is kedvenc.
8/16 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura 3. része. Több, mint 20 éve, basszus…
9/16 Seracco válasza:
The Batman. Nagyon bejött, többször is láttam, de az a többi nem mozis volt. Azóta nem voltam moziban.
10/16 anonim válasza:
14 éve a Bérgyilkosék. Nem rossz, de nem is volt olyan nagy durranás.
Mellesleg éppen akkor senki más nem nézte, egyedül voltam az egész teremben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!