A S.E.R.E.G. című magyar sorozat miért van annyira lepontozva IMDb-n?
Mert ilyenek felesleges gagyiságokra költik ezek a nyonorultak az adóforintjainkat, miközben egy egyszerű orvosi vizsgálatra féléveket kell várni, mert nincs kórház, nincs orvos, nincs eszköz...
Nem a műsor tartalma van pontozva, vagy a minősége, hanem az, hogy a tv2 ezercsilliárdos állami támogatásokkal van kitömve, miközben a feléből tízezrek élete lehetne könnyebb és elviselhetőbb.
Én nem láttam a sorozatot, ezért nem tudok véleményt írni róla, de olvastam a kommenteket az imdb-n.
A visszajelzők nem tudnak elvonatkoztatni a politikai befolyástól ami a sorozat készítését körbe vette. Úgy gondolják, hogy amit a sorozat mutat és a valóság merőben más.
Valamint egy propaganda sorozatnak titulálják, amely a katonaságot népszerűsíti, de az ott fellelhető körülményeket irreálisan festi le.
"politika alapján szavaznak erre is a magyarok?"
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek? Vagy a Fidesz 14 éves tevékenykedése után hogyan gondolod, hogy ezt számon kérheted a magyarokon?
Hihetetlen, hogy ezt még kikéri valaki magának, miután a fidesz politika alapján folytat boszorkányüldözést mások ellen folyamatosan.
De húha, lepontoztak egy sorozatot ezek a gonosz magyarok.
Emberek életét tönkre lehet tenni, csak sorozatot nem szabad lepontozni.
Ja és szintén a fidesz az, aki háborús pszichózisban tartja az országot. Folyamatosan tolja a békepárti propagandát, majd előállnak egy háborús sorozattal, amikor két éve az a narratíva, hogy a háború rossz. A hipnotizált emberek pedig csak azt teszik, amit eddig szuggeráltak beléjük két évig és nemmel szavaznak a háborúra. Egyék meg, amit főztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!